El Barça s'imposa a l'Alabès en Lliga i segueix sumant de tres en tres

Ple de victòries en dinou jornades

Les jugadores del Barcelona celebren un dels quatre gols.

Les jugadores del Barcelona celebren un dels quatre gols.FC BARCELONA

El Barça continua exhibint la seua condició de líder invicte una setmana més després de batre el cuer, l’Alabès (0-4). Pot ser que no sigui el resultat més aclaparador, però el cert és que el Barça no va donar treva a un Alabès que a penes va poder atansar-se a la porteria defensada per Sandra Paños. El quadre albiceleste va oferir una mica de resistència durant els primers trenta minuts de partit, durant els quals el Barça va intentar assetjar la porteria rival i les locals van intentar alguna transició ofensiva ràpida buscant sorprendre la defensa blaugrana.

Tanmateix, al minut 33, la nigeriana Oshoala va obrir la llauna, que va augmentar amb el gol en pròpia porta del seu compatriota Ohale al minut 39, amb la qual cosa s’arribava 0-2 al descans.En la represa, el Barça va continuar amb el mateix guió de partit, generant ocasions sense parar i malgrat el bon rendiment de la portera de l’Alabès Jana Gallego, els gols no van tardar a arribar per obra d’Aitana al minut 64 i de Claudia Pina, assistida a la perfecció per l’anglesa Lucy Bronze, al minut 84 de partit, i que va tancar d’aquesta manera una nova victòria per a les jugadores entrenades per Jonatan Giráldez (0-4).D’aquesta manera, el Barça se’n va a l’aturada de seleccions amb l’alegria de només sumar de tres en tres i de poder seguir a dalt de la classificació de lliga, que lideren en solitari. Són dinou victòries en dinou partits que les situen com les fermes candidates per emportar-se el títol.