BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

Sense cap opció

El CB Lleida encaixa l'onzena derrota a la pista d'un Sant Josep molt superior || Les lleidatanes van reaccionar a l'últim quart, però va ser massa tard

Tribouley, amb 12 punts anotats, va ser de les millors ahir del conjunt lleidatà.

L’Elite Sport CB Lleida va tornar amb les mans buides de la visita a Palma, on va caure clarament contra un Sant Josep que va imposar la seua llei de principi a fi (71-52) i que va infligir l’onzena derrota a un quadre lleidatà que va reaccionar tard, quan ja perdia per 26 punts de diferència al final del tercer període. Després del 4-0 inicial, el CB Lleida va respondre amb un parcial de 0-7, amb cinc punts seguits de Tribouley que el van situar davant per primera i única vegada en tot el partit (4-7). A partir d’aquest moment, el conjunt balear va imposar la seua llei, sobretot sota els cèrcols, al capturar gairebé el doble de rebutjos (42 a 22) que les lleidatanes.

Aquest dèficit interior i els mals percentatges en el llançament van ser determinants. El 22-9 que figurava en el marcador al final del primer quart deixava clara la diferència entre un conjunt i l’altre, que es va fer més evident a la tornada dels vestidors, després d’un segon assalt que va acabar gairebé en taules (14-13). Va ser al tercer període quan el Sant Josep va acabar de rematar la feina.

Transcorreguts els primers quatre minuts, el desavantatge ja era de 20 punts (48-28), i va arribar a ser de 26 al final del quart (59-33), la màxima en tot el duel. Amb el partit pràcticament sentenciat, l’Elite Sport CB Lleida va treure l’orgull i va reaccionar de la mà de Tribouley, de les millors ahir del quadre d’Albert Puig, que va arribar a situar-se onze punts avall (61-50) quan faltaven tres minuts de joc, al firmar un parcial de 2-17. Però aquí es va acabar la remuntada, i el Sant Josep, amb un 10-2 final, va tancar el joc i una victòria per seguir a la segona posició de la taula.