HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana guanya amb remuntada inclosa (3-1)

El Vila-sana derrota en una vibrant segona part el Manlleu, que es va avançar als tres minuts | Luchi Agudo, Julieta Fernández i Victòria Porta van marcar els gols per a les del Pla d'Urgell

Laura Barcons intenta superar la portera del Manlleu, en una acció del partit d’ahir.CLARA LIÁÑEZ

El Vila-sana va sumar un nou triomf per seguir sotjant el líder de l’OK Lliga Femenina, el Palau de Plegamans, al qual continua posant pressió. L’equip del Pla d’Urgell es va imposar ahir per 3-1 al Manlleu en un duel vibrant, en què va haver de superar el corrent inicial de les barcelonines, a les quals va acabar sentenciant en una gran segona meitat. Després d’anar a remolc en el marcador tota la primera part, a la segona l’equip ahir dirigit per Albert Arnau, per la sanció de Lluís Rodero, va ser molt superior al Manlleu, encara que no va poder sentenciar fins a l’últim minut.

El Vila-sana va saltar a la pista decidit a anar a buscar el partit, però es va trobar als tres minuts amb el 0-1 anotat per Ona Castellví. A partir d’aquí, l’equip local va intensificar el domini, va crear moltes ocasions però va tornar a faltar-li definició. La portera Anna Salvat va evitar el que hauria estat una situació complicada, al parar un penal a Nara López al minut 10. Dai Silva en va fallar un altre el 21, amb la qual cosa es va arribar 0-1 al descans.

Tot just començar la segona part Luchi Agudo, en una gran acció personal, va fer l’1-1 (26’). I el Vila-sana, que va arrossegar a partir de llavors un Manlleu que a penes va poder generar alguna contra, no trobava el camí del gol fins que Julieta Fernández va transformar amb gran classe un penal per posar el 2-1 (38’). No va poder tancar el duel fins al minut 48, amb el 3-1 de Victòria Porta. Triomf merescut després d’un segon temps brillant.