SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L'ICG Força Lleida buscarà el quart triomf consecutiu a casa davant l'Oviedo (21.00)

Un ICG Força Lleida al complet vol allargar la dinàmica positiva amb un Oviedo molt necessitat que no guanya fora des de fa tres mesos | Debutarà Biram Faye, l'última incorporació

Cuéllar, Abril Rexach i Lobo, amb les noves samarretes.

Cuéllar, Abril Rexach i Lobo, amb les noves samarretes.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida vol fer-se de nou fort al Barris Nord i allargar la bona dinàmica de resultats amb la visita d’un necessitat Oviedo, davant del qual buscarà la setzena victòria del curs i la quarta consecutiva que el confirmi entre els grans de la categoria. Amb la injecció de moral que va suposar l’agònic triomf de diumenge a Almansa, en què va aixecar un marcador advers de 31 punts, els de Gerard Encuentra no es fien d’un rival que arriba molt necessitat, en plena lluita per la permanència i que ja acumula tres mesos sense guanyar com a visitant.

“Sembla que sigui un partit fàcil, i no ho és. Sembla que estiguem obligats a guanyar i això et posa més pressió de la que toca i el rival també es juga coses. Hem d’estar molt centrats”

Va advertir el tècnic lleidatà, que s’espera un rival molt canviat després dels moviments que ha fet a la plantilla i del recent relleu a la banqueta, amb la tornada de Guillermo Arenas pel destituït Trifón Poch. “Han modificat moltes peces per intentar salvar-se i millorar l’equip. Ha canviat de jugadors i d’entrenador recentment. És un equip que té qualitat i ara li falta competir millor, però últimament ja ho està fent. Juga ràpid, no té por d’estirar en els primers minuts la possessió i dins té una referència com Oliver Arteaga, un dels millors jugadors en la seua posició de la Lliga. No té res a perdre, però amb la pressió que necessita guanyar”, va assenyalar.

Per segon partit consecutiu, Encuentra podrà comptar amb tots els efectius, si bé a l’últim duel a Almansa Biram Faye, l’últim reforç, es va quedar sense jugar per decisió tècnica. Avui, segons va confirmar el tècnic, tindrà els primers minuts. “Li faltava agafar el ritme. Encara que a Israel estava entrenant-se, no ho devien fer com ho fem aquí, i físicament no es trobava en el seu millor moment. Cada dia el veig una mica millor i divendres –avui– ja podrà jugar uns minuts”, va assenyalar el tècnic, que va tornar a destacar la igualtat que hi ha a la Lliga. “Tot està tan ajustat que crec que fins al final no es podran aclarir les posicions de play-off. Hem de centrar-nos en el partit de l’Oviedo, no vull sentir parlar del duel a Alacant de la setmana que ve. Portem tres victòries consecutives i ara tenim una altra prova, a veure si podem sumar la quarta”, va asseverar.

L’ICG Força Lleida i el CB Lleida lluiran en els partits d’aquesta setmana una equipació especial per commemorar el Dia de la Dona, una samarreta i pantalons amb tonalitat lila i rosa i el símbol de la dona als pantalons. Albert Aliaga i Anna Estrada, màxims responsables de Força Lleida i CB Lleida, van destacar que aquesta iniciativa és un acte reivindicatiu i de fusió entre els dos clubs en què queda plasmat el vincle entre tots dos.

tracking