SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Acord econòmic per al traspàs de Michael Carrera al Gran Canària

Força Lleida i Gran Canària van fixar ahir la indemnització al no haver-hi clàusula

Carrera no vestirà més aquesta samarreta aquesta temporada.

Carrera no vestirà més aquesta samarreta aquesta temporada.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Michael Carrera deixarà de ser avui, tret de sorpresa majúscula, jugador de l’ICG Força Lleida, després que el club arribés ahir a la tarda a un principi d’acord econòmic amb el Gran Canària per al traspàs del jugador. El veneçolà, que ja no s’entrenava amb l’equip des de dilluns passat, tenia un pacte tancat amb el club canari fins a final de temporada, però quedava supeditat que ambdós clubs acordessin la xifra del traspàs, ja que el jugador no té clàusula de rescissió al seu contracte. Després de l’oferta que va rebre a finals del mes de desembre passat del Fuenlabrada, també de la Lliga ACB, i que el veneçolà va refusar, com ja havia fet durant l’estiu amb una altra oferta suculenta de l’Andorra, el Força Lleida li va millorar les condicions contractuals i va excloure la clàusula de sortida, per la qual cosa ara les dos entitats han hagut de negociar una quantitat per tancar el traspàs.

El club lleidatà ha forçat fins al final buscant l’acord més avantatjós possible a nivell econòmic per poder anar al mercat amb garanties d’aconseguir un jugador de nivell.Abans que es tanqués l’acord, el tècnic del Gran Canària, l’exblaugrana Jaka Lakovic, havia parlat sense embuts de l’interès pel jugador del Força Lleida. “No és cap secret que el club està buscant i valorant opcions, fins i tot n’hi ha una de molt seriosa. Michael Carrera és un dels jugadors que estem mirant, que el conec de la lliga alemanya. Ara està jugant a Lleida, i és l’MVP de la LEB Or. Les seues característiques podrien encaixar amb el que busquem, però no puc confirmar res fins que el club ho faci oficial”, va dir l’eslovè.

Michael Carrera deixarà el Força Lleida amb xifres de rècord, sent el jugador més valorat de la història amb 1.593 punts (21,2 de mitjana) i el segon tant en anotació, amb 1.329 (17,7 pp), com en rebots, amb 601 (8 pp), tot això en 75 partits (l’onzè històric). A més, en un total de 24 encontres ha firmat dobles dígits.Amb la seua partida, el Força Lleida ha de buscar un recanvi de nivell en 17 dies, ja que el termini de fitxatges es tanca el 31 d’aquest mes de març.

El club no pot accedir a cap jugador que aquesta temporada hagi jugat a les lligues LEB, però sí que pot incorporar jugadors d’ACB o de lligues estrangeres. La direcció esportiva ja tenia avançat un fitxatge, que hauria estat el cinquè pivot, per la qual cosa ara la idea és fer dos incorporacions interiors.

tracking