SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Els objectius no canvien”

Albert Aliaga confessa que “estem enfadats” per la marxa de Michael Carrera i demana a plantilla i afició suplir la seua baixa || Gerard Encuentra diu que “tots hem de fer un pas endavant”

Michael Carrera es va acomiadar ahir dels que han estat fins ara els seus companys al Força Lleida

Michael Carrera es va acomiadar ahir dels que han estat fins ara els seus companys al Força LleidaJAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Albert Aliaga, president del Força Lleida, va assegurar ahir que els objectius de l’equip no canvien, malgrat la marxa de Michael Carrera al Gran Canària –equip capdavanter de l’ACB–, va confessar estar “enfadat” per aquesta inesperada baixa, que va qualificar de “putada”, i va demanar a plantilla, cos tècnic i afició que supleixin la seua absència. “El dia 24 el Barris Nord ha de ser una olla a pressió”, va assenyalar Aliaga durant la roda de premsa en la qual ell mateix va fer oficial la sortida del veneçolà. Carrera, per la seua part, va desgranar una llarga llista d’agraïments a les persones que ha tingut al seu costat durant l’estada a Lleida, va dir que Aliaga “ha estat com un pare per a mi” i va justificar la marxa com una oportunitat que no podia deixar escapar.

Gerard Encuentra, per la seua part, va assenyalar que la plantilla ha de fer “un “pas endavant” i que “tot té el seu costat dolent i el seu costat bo”. El Barris Nord va ser escenari ahir d’una roda de premsa en tres actes. El primer el va protagonitzar un Michael Carrera emocionat i agraït.

“L’autobús només passa una vegada”, va dir. “He pres la decisió correcta per a mi, per a la meua família i per al meu futur. Vaig a un nivell que sempre ha estat un somni per a mi i el Gran Canària és un dels millors equips de l’ACB.” Entre els agraïments no es va oblidar de “la fanaticada de Lleida”, a la qual va dedicar un missatge: “Això segueix, el lio no s’acaba” abans de recordar que “Lleida sempre serà casa meua, la meua filla ha nascut aquí, a l’Arnau”.Albert Aliaga, molt seriós, també va agrair a Carrera “el que ha aportat esportivament i la seua implicació”.

Va dir, no obstant, que “estem enfadats perquè al desembre –després de rebutjar el veneçolà una oferta del Fuenlabrada– vam fer un esforç molt gran per millorar el seu contracte a canvi de treure una clàusula de sortida. Entenem les circumstàncies i li desitgem el millor, però és una putada prescindir d’ell a 15 de març”. Va afegir que “Carrera tampoc jugava gratis, vam fer un esforç i confiàvem que hi seria fins a final de temporada.

És un cop dur, però ja hem passat el dol” i va dir a l’afició que “hem aconseguit un bon acord per al Força Lleida”, malgrat que no va voler revelar la quantitat que percebrà el club. “No canviem cap objectiu”, va insistir. “La plantilla no és només Carrera, és l’MVP i no en trobarem una altre d’igual però la plantilla, el cos tècnic i l’afició han de suplir la seua absència”, va valorar, i va anunciar que el club faria un esforç per trobar un recanvi com més aviat millor.

El tècnic Gerard Encuentra, per la seua part, no va dubtar de la importància de la baixa “del millor jugador de la competició”, però va recordar que “tot té coses positives i coses negatives. Ho he dit tot l’any, el Michael sol no guanyava partits, necessitava els companys i hem guanyat partits sense ell”. Per això, va afegir que “veig l’equip amb ambició”, va dir que “tots hem de fer un pas endavant” i sobre el nou fitxatge va demanar que “sigui algú que sumi”.

Michael, amb el president Albert Aliaga i part de la junta.

Michael, amb el president Albert Aliaga i part de la junta.JAVI ENJUANES

tracking