Bàsquet

Derrota per la mínima de l'ICG Força Lleida a la pista de l'Alacant (79-76)

El Força Lleida ha plantat cara davant l'Alacant i Vucetic ha tingut un triple per guanyar el partit als últims segons (79-76) | Tot i la derrota, se salva l'average amb els alacantins i l'equip ha fet un pas endavant després de l'adéu de Carrera | Bons minuts de Sidibé a la pintura i vitals els triples de Juani Marcos i Brito per sostenir els lleidatans dins del partit

Imatges de l'ICG Força Lleida - Lucentum Alicante

Imatges de l'ICG Força Lleida - Lucentum AlicanteJAVI ENJUANES

El Força Lleida ha perdut per la mínima a Alacant (79-76) i deixa bones sensacions després de la marxa de Carrera. El partit ha començat com la majoria dels partits dels lleidatans fora de casa, pocs punts en atac i encert dels locals des de la línia de tres. En el moment que l'Alacant s'ha ficat amb un 16-6, Gerard Encuentra ha demanat temps mort per aturar la mala dinàmica del Lleida. Tot i millorar en atac el partit s'ha mantingut al voltant dels 10 punts fins al 22-12 per acabar el primer quart. A l'inici del segon quart l'Alacant ha arribat a la màxima del partit amb un més 16 i un 32-16 doblant al marcador. A partir d'aquell moment Juani Marcos s'ha ficat l'equip a l'esquena i a base de triples ha mantingut l'equip dins del partit. El Força Lleida ha millorat en defensa i diversos jugadors com SidibéVucetic Brito han ajudat a arribar fins al 37-32. L'Alacant ha anotat un triple sobre la botzina per anar al descans amb un 40-32.

L'ICG Força Lleida ha continuat la bona dinàmica del segon quart i ha empatat el partit amb un 42-42 que ha obligat a demanar temps mort als locals. L'Alacant ha revifat i ha agafat una distància al voltant dels 5 punts. El final del tercer quart ha estat un estira-i-arronsa i s'ha arribat al minut 30 amb un 59-56 al marcador. L'últim quart ha començat amb un Alacant bloquejat en atac per les defenses dels lleidatans i un parcial de 0 a 8 que ha ficat una màxima pel Lleida de més 3 amb un 61-64. Amb Juani Marcos i Brito totalment endollats des de la llarga distància l'equip semblava que s'emportaria el partit, però els locals gràcies a individualitats i una superioritat molt gran en el rebot ofensiu han igualat el partit fins al final. Quan el marcador estava 74-73, l'Alacant ha clavat un triple que semblava decantar el partit, però un rebot de Vucetic després del segon tir lliure d'Urtasun ha ficat el 77-76. El Força Lleida ha buscat la falta ràpida i els locals només han anotat un tir lliure i quan faltaven pocs segons Vucetic ha tingut l'opció, amb un triple, de guanyar el partit pels lleidatans. Tot i l'error final que deixava el 79-76, l'equip ha demostrat un bon joc damunt la pista i una reacció d'equip gran en una visita complicada.

Balanç positiu de 16-8 per seguir a les primeres posicions de la Leb Or. Toca seguir i la següent parada serà a l'Espai Fruita Barris Nord davant l'Andorra que podria ser més líder després de la derrota del Palència i que visitarà Lleida el pròxim divendres a les 21.15h.