SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí la Seu afronta avui un derbi amb molts al·licients davant del Barça CBS

Ari Pujol torna a la que va ser casa seua com a part de l'equip blaugrana

Ari Pujol, amb la samarreta del Barça CBS, rival avui del Cadí.

Ari Pujol, amb la samarreta del Barça CBS, rival avui del Cadí.SARA GORDON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu afronta avui (19.30) un derbi amb molts al·licients davant del Barça CBS. L’equip blaugrana, malgrat ser un acabat d’ascendir, arriba al partit amb el mateix balanç que l’equip urgellenc: 12 victòries i 13 derrotes. Tanmateix, el Cadí ocupa la setena plaça, en posicions de play-off, mentre que el Barça és novè, fora dels esmentats llocs.

Així, el partit serà un duel directíssim per les últimes places de play-off i serà especialment emotiu per a Ari Pujol, que va marxar al Barça fa menys d’un mes després de cinc temporades i mitjana al Cadí, on era la capitana.En declaracions als mitjans del club, Pujol va reconèixer que “serà molt emotiu tornar a jugar a la Seu d’Urgell, però crec que hi tindré una bona acollida”. El tècnic del Cadí la Seu, Jordi Acero, també va parlar sobre l’excapitana del Cadí: “Serà un dia especial per a tota la gent de la Seu d’Urgell i segur que per a ella, per la qual cosa ha significat l’Ari per al club. Cal rebre-la com es mereix i després pensar cadascú en els seus interessos”, va declarar.

"Cal ser ambicioses però humils"

Acero també va dir que, després d’aconseguir tres victòries consecutives en Lliga, “cal ser molt ambicioses però també molt humils, perquè falten cinc jornades i, de moment, no hem aconseguit res. L’important és fer-ho al final de temporada i si pot ser, en una posició al més alta possible”.Acero va destacar que “cal fer un partit sòlid, provar d’imposar el nostre ritme, focalitzar-nos en defensa en els seus punts forts i basar-nos en el suport del Palau”. “Serà la tercera vegada que ens enfrontem, ja que també vam jugar a la Lliga Catalana.

El seu objectiu era la salvació i ara voldran venir aquí per fer un bon partit, que és molt important a nivell d’aspiracions”, va afegir el tècnic, que va considerar al Barça un “bloc sòlid, amb jugadores que fa anys que juguen juntes i molt ben dirigit des de la banqueta per Isaac Fernández”.L’única baixa per al Cadí serà la de la base Laura Peña, que va passar pel quiròfan aquest dijous per solucionar les molèsties a l’espatlla que la tenien sense jugar des dels inicis del mes de febrer.

tracking