SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Lleida, sense marge d'error a Olot

Visita un rival directe després del 4-0 a Sagunt || Si cau aniria a zona de descens

Més de 700 escolars d'Alpicat van celebrar l'efemèride al camp de futbol municipal.

Més de 700 escolars d'Alpicat van celebrar l'efemèride al camp de futbol municipal.

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu afronta avui (12.00/Lleida En Joc) un altre partit vital amb la seua visita a l’Olot, el segon rival directe consecutiu per als blaus, que afronten el xoc sense cap marge, després de la dura derrota a Sagunt (4-0). L’equip d’Ángel Viadero, que segueix sense Gaixas ni Comeras, ocupa la plaça de play-out, a tres punts de la permanència, i amb els equips de la zona de descens estrenyent per sota. Un d’ells és l’Olot, que arriba quinzè, a només dos punts del Lleida, per la qual cosa una derrota davant de l’equip de la Garrotxa provocaria caure a la zona de descens directe.Amb un empat, l’equip lleidatà perdria l’average particular, ja que l’Olot va guanyar a Lleida, i fins i tot podria caure al descens perquè el Prat, que rep el líder Terol (17.00), està només un punt per sota del Lleida i és el primer equip que perdria la categoria.Viadero va declarar que al camp de l’Olot “poden portar-se a col·lació millor les virtuts del Lleida”, a diferència de Sagunt.

Tanmateix, el conjunt dirigit per Albert Blázquez i Íñigo Arriola no perd a casa des del 26 de novembre. Des d’aleshores suma sis empats com a local i un sol triomf, davant de la Penya Esportiva (4-0).Com el Lleida, l’Olot ha demostrat ser un equip competitiu, però ha patit molt per aconseguir triomfs, que van començar a arribar des del segon canvi d’entrenador. Manix Mandiola va arrancar la temporada i va ser acomiadat poc després de guanyar al Camp d’Esports.

El seu substitut va ser Jonathan Risueño, que va ser destituït al gener i el club va optar pel binomi Blázquez-Arriola.Amb ells, l’Olot ha aconseguit tres dels seus cinc triomfs de tot el curs i arribava amb una ratxa de vuit partits invicte que es va trencar la setmana passada a Terrassa (2-0). 

tracking