SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Bojan Krkic deixa el futbol als 32 anys

Va ser Gerard Piqué qui va revelar la notícia en un directe de la Kings League: “S'acomiada dijous al Camp Nou” | Després de debutar amb 17 anys al Barça de Guardiola, ha jugat en 3 continents

Bojan Krkic, diumenge passat veient el Balaguer-Martinenc.

Bojan Krkic, diumenge passat veient el Balaguer-Martinenc.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Bojan Krkic, que estava sense equip des que es va desvincular definitivament a finals del 2022 del Vissel Kobe japonès, es retira del futbol i ho anunciarà oficialment demà. Va ser Gerard Piqué el que va avançar que el que va ser el seu company al Barcelona penja les botes als 32 anys. Va succeir durant un directe de l’After Kings després de la jornada 11 de la Kings League.

La notícia bomba va sorgir així: quan va sortir el nom de Bojan, Piqué va donar a conèixer que es retirarà aquesta mateixa setmana. “Bojan dijous es retira al Camp Nou i jo vaig a l’esdeveniment.” Ràpidament es va poder veure com l’exdefensa blaugrana s’adonava que la resta dels que feien tertúlia no sabien la notícia, i així l’hi va fer saber el mateix Ibai Llanos, el seu soci a la Kings League: “Jo no sabia que estava retirat Bojan”, va dir davant de la cara de perplexitat del mateix Piqué. Va ser la perla del Barça després de despuntar en la que ha estat una de les millors plantilles de la història del futbol, aquell equip de Pep Guardiola.

Amb ell va debutar abans de complir els 17 anys, amb la qual cosa va guanyar el lloc en gran part de la temporada a Zlatan Ibrahimovic i va apuntar a crac mundial en les categories inferiors espanyoles. El 2008 li va arribar l’oportunitat d’anar amb l’Absoluta amb Luis Aragonés. Un mareig previ a un amistós contra França en primer lloc i motius personals (anys després el de Linyola va confessar que havia tingut ansietat) li van impedir anar a l’Eurocopa 2008 i van ajornar el debut d’aquell xaval imberbe que a penes va acabar jugant 25 minuts amb Espanya.

Va ser en el debut, ja amb Del Bosque a la banqueta, en un duel contra Armènia. Anys després es penediria de la seua decisió provant d’anar amb Sèrbia, una cosa que la FIFA no va permetre. Després del seu adeu del Barcelona el 2011 va ser el primer futbolista espanyol a marcar a les 4 grans lligues. Després de sortir rumb a la Roma de Luis Enrique i al Milan, Bojan va tornar al conjunt culer, però no tornaria a tenir oportunitats. El davanter va passar per l’Ajax, l’Stoke City, el Mainz, l’Alabès, el Mont-real de l’MLS i, finalment, el Vissel Kobe japonès d’Andrés Iniesta.

tracking