SEGRE

Bàsquet

El Força Lleida va anunciar l'arribada de Marko Bakovic i va presentar oficialment a López de la Torre

Marko Bakovic arribarà procedent del Cibona de Zagreb | López de la Torre: “Fitxar pel Força Lleida ho veig com una oportunitat, no com un pas enrere”

Marko Bakovic, en un partit amb el Cibona aquesta temporada.

Marko Bakovic, en un partit amb el Cibona aquesta temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida va anunciar ahir el fitxatge de l'ala pivot bosnianocroat Marko Bakovic, que ja va avançar SEGRE, i ho ha fet a nou dies perquè es tanqui el termini per a noves incorporacions.

El jugador, de 30 anys i 2,04 metres d'altura, arriba procedent del Cibona de Zagreb. Bakovic, que té un bon llançament des dels 6,75, ha fet una mitjana de 7,8 punts, 4,6 rebots i 11,3 de valoració mitjana en la competició croata, i 7 punts, 4 captures i 9,2 de valoració a la Lliga Adriàtica aquesta temporada. Aquesta serà la segona aventura lluny de les lligues bosniana i croata, ja que la 2019-2020 va estar militant en el Thor Thorl d'Islàndia, en què va fer una mitjana de 13,8 punts i 9,7 rebots.

Està previst que arribi entre avui i demà a Lleida, encara que està descartat per jugar contra l'Andorra. El que sí que estarà davant el líder és l'altra recent incorporació que ha fet el club, Rubén López de la Torre, cedit pel Gran Canària. Ahir, a la presentació oficial, l'ala pivot madrileny va assegurar que deixar l'ACB per venir a la LEB Or "no ho valoro com un pas enrere. La carrera d'un jugador mai va en línia recta. Soc jove, m'estic formant i creixent, i ho veig com una oportunitat, no com un pas enrere", i va puntualitzar que "no vinc a assumir el rol" de Michael Carrera, "sinó a donar el meu màxim, però no sento pressió per això".

Rubén López de la Torre quan va ser presentat oficialment.

Rubén López de la Torre quan va ser presentat oficialment.

tracking