SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Pedri no arribarà al clàssic de Copa del Rei i serà baixa tres setmanes

El canari es va ressentir divendres i serà baixa encara tres o quatre setmanes més

Pedri estarà unes quantes setmanes més sense poder jugar.

Pedri estarà unes quantes setmanes més sense poder jugar.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pedri tampoc arriba al clàssic de la Copa del Rei, que es disputa el 5 d’abril. L’internacional canari requerirà diverses setmanes més de recuperació de la lesió al recte anterior de la cuixa dreta. No està clar quan tornarà al terreny de joc, però el que és segur és que està descartat per a la tornada de la semifinal del torneig del KO contra el Reial Madrid, que el quadre blaugrana afrontarà amb avantatge de 0-1.

Xavi esperava comptar amb el canari, que es va lesionar al febrer al partit d’anada de l’Europa League contra el Manchester United, per al clàssic de LaLiga d’aquest cap de setmana passat, i per això va accelerar la tornada a l’equip. Però la cicatriu de la lesió no estava tancada del tot, encara es trobava en el procés final de recuperació, d’aquí el seu pas enrere. L’internacional, davant del requeriment del preparador, es va esforçar a la sessió de divendres i ara tampoc podrà ser a la Copa. La tornada dependrà de la seua evolució i sensacions. No hi ha data de retorn, però podria estar un mes més allunyat del camp de joc. El que està clar és que cap de les parts vol forçar de nou en la seua reaparició.

Tampoc està clar quan retornarà a l’onze culer Dembélé, però té molt difícil arribar al clàssic de la tornada de les semifinals de la Copa de Rei. El gal arrossega des del mes de gener una lesió al quàdriceps de la cama esquerra. De Jong i Araujo, lesionats diumenge passat, no aniran amb les respectives seleccions, però s’espera que sí que siguin al clàssic coper.

El Barça presenta cinc demandes a periodistes pel cas Negreira

El Barça ha passat a l’atac pel cas Negreira. Ahir el club va presentar cinc demandes contra diferents periodistes i mitjans de comunicació que han intentat perjudicar la imatge amb les seues informacions sobre els pagaments a l’exvicepresident del CTA, i avui està previst que se’n presentin quatre més i cinc més estan en fase de preparació. L’objectiu és defensar per damunt de tot l’honorabilitat del club i la legitimitat dels seus èxits esportius, que estan sent qüestionats constantment des que va esclatar l’escàndol.D’altra banda, segons El Mundo, Negreira va utilitzar els diners del Barça per regalar als àrbitres entrades, pernils, targetes i fins i tot sandvitxeres. Hisenda va rebutjar una interminable llista de despeses deduïbles de l’empresa de l’exnúmero 2 del comitè d’àrbitres consistent en obsequis per als àrbitres.

tracking