SEGRE

futbol sala seleccions

Les lleidatanes Pons i Bello, convocades per a la selecció espanyola sub-17

La selecció catalana, amb Carmen Bello, dreta, la quarta des de l’esquerra a la fila superior.

La selecció catalana, amb Carmen Bello, dreta, la quarta des de l’esquerra a la fila superior.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les lleidatanes Karen Pons i Carmen Bello han entrat en la convocatòria de la selecció espanyola sub-17 de futbol sala per a la concentració del 2 al 6 d’abril a Boticas (Portugal).

L’equip de Clàudia Pons, que ahir va donar a conèixer la llista de 14 de convocades, s’enfrontarà a la selecció portuguesa en un doble enfrontament amistós, el primer el 4 d’abril i, el segon just l’endemà, el dia 5. Tant Karen Pons, jugadora del CFS Linyola, com Carmen Bello, de l’EFS Balaguer Comtat d’Urgell, van ser campiones d’Espanya el mes de gener passat, com a part de la selecció catalana, repetint títol per segon any consecutiu.

Perfils

Bello, que juga a el juvenil B del Comtat d’Urgell, va guanyar el títol estatal en categoria sub-19, en la qual debutava aquest any, i ja va ser convocada amb el conjunt estatal de la categoria per participar en uns entrenaments el mes de gener.

Per la seua part, Karen Pons és membre del cadet-juvenil del Linyola de Divisió d’Honor, a més de participar també en el primer equip, líder de la Primera divisió nacional. Pons va competir encara en categoria sub-16 en el campionat d’Espanya i té ara la seua oportunitat amb l’Estatal sub-17.

tracking