SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Bojan revela que va començar a anar al psicòleg als 14 anys

El lleidatà se sent “alliberat” al retirar-se

Bojan, ahir durant l’entrevista a ‘El món a RAC1’

Bojan, ahir durant l’entrevista a ‘El món a RAC1’RAC1

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’anunciar la retirada com a futbolista professional dijous, el lleidatà Bojan Krkic va concedir ahir una entrevista al programa El món a RAC1, on va parlar sobre els motius de la retirada i també va explicar els problemes de salut mental que va tenir en els seus inicis al primer equip del Barça.

Bojan va reconèixer que “abans d’un partit contra l’Osasuna, en el qual era titular, vaig començar a tenir marejos i quan vaig tornar a casa després del partit vaig tenir el meu primer atac d’ansietat”. Encara que el lleidatà va dir que ja havia començat a anar al psicòleg amb 14 anys, va destacar que aquest episodi va provocar que comencés a assistir al psicoanalista.

“Va ser una fase molt soferta, però amb un aprenentatge molt gran”, va afegir Bojan. A més, va reconèixer que l’entrada al vestidor blaugrana amb només 17 anys va ser difícil, ja que “va entrar un nen amb molta il·lusió, que despertava l’amor del públic i que aportava el que no hi havia en aquell equip”. No obstant això, va explicar també que no va parlar sobre la seua complicada situació amb la família o amb els amics, “perquè és millor no conèixer els ídols perquè t’emportes una desil·lusió que és millor evitar”, va dir.

Malgrat tot, va considerar que “pesa molt més la part de mi que va gaudir que la que va patir” i va valorar l’ajuda que va rebre d’Henry o Ibrahimovic.

D’altra banda, va reiterar que vol jugar l’últim partit amb la selecció catalana. “He jugat el 90% de la meua carrera sol, lluny dels meus, per això vull jugar un últim partit a casa, amb la meua gent”, va explicar un Bojan que va assegurar sentir-se “alliberat” al retirar-se i que “no vaig deixar que arribés el moment d’estar cansat de ser futbolista” per prendre la decisió

Bojan: “És millor no conèixer els ídols, perquè t’emportes una desil·lusió que és millor evitar”

tracking