SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí visita un Gernika amb comptes encara pendents

Intentarà venjar la derrota encaixada a la Seu amb un triple fora de temps

La derrota de la primera volta va fer molt mal al Cadí.

La derrota de la primera volta va fer molt mal al Cadí.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cadí la Seu i Gernika tornen a veure’s avui (18.30 hores) les cares en un duel de play-off marcat pel partit de la primera volta. Les urgellenques no obliden la derrota encaixada fa quatre mesos al Palau d’Esports amb un triple anotat per les basques clarament fora de temps, com van demostrar després les càmeres de televisió i que va fer que el club presentés diverses reclamacions, l’última encara pendent de resoldre. Aquesta derrota, que a la fi el va deixar fora de la Copa de la Reina, va fer molt mal a un Cadí que a poc a poc ha anat creixent i ara es postula clarament com un ferm candidat a jugar el play-off pel títol.

Les lleidatanes arriben en el millor moment de la temporada després d’encadenar quatre victòries per primera vegada aquest any, tot i que visiten un Gernika que acumula cinc triomfs i avantatja en dos les de Jordi Acero, que en cas de guanyar avui, farien un pas molt important per assegurar-se una plaça de play-off. “Volem aprofitar aquesta bona dinàmica que portem i fer un pas més per certificar les posicions de play-off, que aquest any van molt cares. Estem en un bon moment, però no ens podem relaxar, perquè tant si guanyem com si perdem no serà definitiu, però una victòria ens donaria molta tranquil·litat per aconseguir el nostre objectiu”, va assegurar el tècnic urgellenc, que destaca el potencial del rival.

“Es tracta d’un bloc molt sòlid i rocós, veterà, amb experiència a la Lliga i amb talent. Hem d’estar preparats mentalment per fer un partit de quaranta minuts”, va avisar.Per a Jordi Acero, la clau del duel d’avui “serà ser molt sòlides al darrere, tant en l’un contra un com en el treball col·lectiu, i intentar dominar el rebot des del primer quart, no com l’altre dia que vam començar al tercer, que ens permeti córrer i trobar el nostre joc fluid”, va indicar el tècnic, que vol que “totes les jugadores s’hi sentin involucrades, perquè el treball de totes és el que ens està portant a les victòries”.

tracking