SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Viadero: “Encadenar dos victòries ens donaria molt aire”

El Lleida recupera Comeras per rebre el Deportivo Aragó

Viadero, en imatge d’arxiu.

Viadero, en imatge d’arxiu.GERARD HOYAS

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu rep demà (17.00) el Deportivo Aragó al Camp d’Esports, “amb l’objectiu d’encadenar dos victòries”, va declarar ahir Ángel Viadero a la roda de premsa prèvia. El tècnic va assenyalar en repetides ocasions que els tres punts donarien “aire” a l’equip “per intentar sortir de la complicada situació en la qual ens trobem, sent conscients que encara queda molt camí per recórrer”. El càntabre va reiterar que “quan ets a baix a la taula, el que et permet fer passos grans és encadenar victòries i és una cosa que aquesta temporada ens ha costat”.

Per aconseguir-ho, el tècnic té clar que “venim d’un molt bon partit i aquest és el camí que hem de seguir”. Per al partit de demà al Camp d’Esports, Viadero tindrà la novetat de Javi Comeras, ja recuperat de la lesió muscular. En canvi, perd Alpha Bagayoko per sanció, encara que el tècnic va revelar que “va tenir una molèstia a Olot i va aguantar molt bé en el partit, per la qual cosa l’hem tingut tota la setmana mimat”.

Al costat del del planter, segueix al capítol de baixes Gaixas, al tram final de la recuperació.L’entrenador blau també va donar molta importància a l’apartat mental: “La nostra missió principal és que els jugadors treguin el millor de si mateixos, no només en la part tàctica, també a fer-los veure que són importants i valuosos. De vegades quan ets a baix et minimitzes i has de lluitar contra el rival i contra tu mateix. Jugant com l’altre dia som un equip molt bo i hem de continuar així”, va desenvolupar el tècnic.Viadero també va celebrar el canvi d’horari de les 12.00 a les 17.00.

“A mi m’agrada jugar a futbol a la tarda, els meus primers records de l’esport són llavors i, a més, la temperatura serà més suau”, va concloure.

tracking