Bàsquet

Victòria de prestigi de l'ICG Força Lleida contra l'Andorra al Barris Nord (88-80)

El Força Lleida ha guanyat al líder de la Leb Or per 88-80 en un partit on el Barris Nord ha estat en constant ebullició | Grans minuts de Juani Marcos per trencar el partit a l'últim quart i bon debut de López de la Torre amb els lleidatans.

Urtasun anotant una cistella

Urtasun anotant una cistellaJavi Enjuanes

El Força Lleida ha sumat una nova victòria a casa, però aquest cop l'equip ha sortit amb els cinc sentits ficats al partit des de l'inici i amb un Barris Nord que ha fet la resta. L'Andorra s'ha vist superat al primer quart per la intensitat dels locals que a partir del 13-10 ha encadenat un parcial d'11-0 per deixar una distància significativa al marcador. Ha estat un dels millors quarts dels de Gerard Encuentra des de l'inici de la temporada i el 29-14 final n'és un bon indicador. Al segon quart ha seguit el bon joc lleidatà, però l'Andorra deixava detalls de qualitat que demostraven la seva posició a la classificació. Tot i això, s'ha entrat en un intercanvi de cistelles on la diferència es mantenia sobre els 15 punts i, posteriorment, els lleidatans han aconseguit la màxima del partit amb un 47-27. Un triple final de l'exlleidatà Thomas Schreiner, que avui no ha estat fi, ha deixat el 47-30 en finalitzar la primera part.

El tercer quart ha començat amb un Andorra més encertat en atac i fent molt mal a la pintura, Gerard Encuentra ha aturat el partit, però la dinàmica era favorable als visitants que s'han situat amb un 55-49 que igualava el partit. En aquest moment clau del partit, després de dos minuts sense moure's el marcador, un triple de Villar i un altre de Juani Marcos han donat aire al Força Lleida. Després d'un intercanvi de tirs lliures, que ha carregat als pivots lleidatans de faltes, s'ha arribat al 65-53 final del tercer quart. Els lleidatans han sabut sofrir i han ficat una marxa més en defensa que ha provocat que l'Andorra no baixés dels set punts de distància en cap moment. Juani Marcos i Lobo han rematat el partit gràcies a una direcció de joc impecable i encertats als tirs lliures, juntament amb Urtasun. El partit ha finalitzat amb el 88-80 final i un pavelló entregat als seus jugadors.

L'equip continuarà quart amb 17 victòries i mantenint el factor pista dels play-offs. El pròxim partit del Força Lleida serà a la pista del Gipuzkoa, dissabte dia 1 a les 19.00 de la tarda.