BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

El CB Lleida, amb la permanència assegurada, venç el Sant Adrià gràcies a una bona recta final

Segona victòria consecutiva del conjunt d'Albert Puig

Maria Cerqueda intenta superar la seua excompanya Mareme Diop.

Maria Cerqueda intenta superar la seua excompanya Mareme Diop.JAVI ENJUANES

L’Elite Sport CB Lleida, amb la permanència assegurada a la Lliga Femenina 2, va sumar ahir la segona victòria consecutiva al guanyar el Sant Adrià (66-57) gràcies a una bona recta final de partit. Les barcelonines, amb un peu a la Copa Catalunya, van tenir un gran encert des de la línia exterior en el primer quart, situant-se amb un perillós 15-19. L’equip d’Albert Puig va saber sobreposar-se i empatar (21-21).

El nivell ofensiu va baixar durant el segon acte, en el qual el Sant Adrià va continuar manant, encara que amb un escàs marge. Les visitants van assolir el descans amb 5 punts de diferència (33-38). Després del pas pels vestidors, va arribar la màxima renda barcelonina (33-40), a què es va sobreposar el CB Lleida amb un parcial de 8-0.

Va tornar la igualtat al lluminós, encara que les lleidatanes van fer una lleugera escomesa per entrar en els últims deu minuts amb una renda de 5 punts (51-46). El Sant Adrià va amenaçar de tornar a situar-se davant, però el CB Lleida va treballar des de la defensa i no va donar opció a les visitants. D’aquesta forma, l’equip d’Albert Puig va sumar l’onzena victòria de la temporada i visitarà el cuer El Olivar el dissabte 1 d’abril (20.00).