SEGRE

Marc Márquez, operat ja del polze, no correrà a l'Argentina

Va patir la lesió aquest diumenge en la seua caiguda durant el gran premi de Portimao

Marc Márquez, durant el Gran Premi de Portugal.

Marc Márquez, durant el Gran Premi de Portugal.Gigi Soldano / Dppi Media / Afp7 / Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Marc Márquez (Repsol Honda Team) no correrà el següent Gran Premi de l’Argentina, segona cita del Mundial, després d’operar-se d’urgència d’una fractura a un os del polze de la mà dret, soferta durant la seua caiguda a la prova inaugural de Portimao. "En tornar a Espanya per sotmetre’s a noves revisions, a Marc Márquez se li va diagnosticar una fractura intraarticular desplaçada de la base del primer metacarpià del polze de la mà dreta. El pilot de l’equip Repsol Honda es va sotmetre immediatament a una intervenció quirúrgica", va explicar l’equip.

L’operació va tenir lloc a l'Hospital Ruber Internacional de Madrid, a càrrec del doctor Ignacio Roger de Oña al capdavant d’un equip format pels doctors Samuel Antuña i Andrea García Villanueva. "La cirurgia va consistir en una reducció tancada de la fractura i fixació interna de la mateixa amb dos cargols i va transcórrer sense incidents", va aportar el Repsol Honda Team.

Després d’aquesta intervenció, l’equip i el mateix Marc Márquez van decidir no participar a la prova de l’Argentina del pròxim cap de setmana. "Márquez es perd la pròxima prova del Campionat del Món per centrar-se plenament en la seua recuperació i arribar a les pròximes cites en les millors condicions possibles", van anunciar. Una prova, la de l’Argentina, per a la que Márquez havia rebut una sanció d’una doble 'long lap' després de l’incident en el qual va tocar Jorge Martín (Ducati) i va tirar terra al portuguès Miguel Oliveira (Aprilia), al revolt 3 del traçat de Portimao.

tracking