ESPORTS

Primer podi al Mundial de Diogo Moreira, establert a Alcarràs

Diogo Moreira.

Diogo Moreira.SEGRE

El brasiler Diogo Moreira (KTM), que des de fa uns anys resideix a Alcarràs, va aconseguir ahir el primer podi al Campionat del Món de velocitat. El pilot de l’equip MT Helmets va ser tercer en Moto3 i va donar al Brasil el seu primer podi des de l’últim que va aconseguir el mític Alex Barros al circuit italià de Mugello el 2007. La carrera la va guanyar l’alacantí Daniel Holgado (KTM), que estrenava així el seu palmarès. El sevillà David Muñoz (KTM) va ser segon.

En Moto2, Pedro Tiburón Acosta (Kalex), considerat per tots com el gran favorit al títol en categoria intermèdia, va protagonitzar la “primera mossegada” per aconseguir aquest objectiu al vèncer amb claredat, amb més d’1,3 segons sobre el seu immediat perseguidor, el valencià Arón Canet, i en gairebé cinc al tercer, l’italià Tony Arbolino.