SEGRE

esports

L'icònic Ferrari F1-2000 de Schumacher sortirà a subasta a Hong Kong

Representa una oportunitat "poc freqüent de posseir un tros d’història"

Ferrari F1-2000

Ferrari F1-2000EPA PHOTO-ANSA-GIORGIO BENVENUTI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La casa de subastes Sotheby’s a Hong Kong posarà a la venda, entre el 3 i el 12 d’abril, un Ferrari F1-2000 guanyador de carreres pilotat fins la seua victòria en el Gran Premi del Brasil de 2000 pel pilot alemany Michael Schumacher.

El cotxe estarà exposat de l’1 al 6 d’abril per celebrar els 50 anys de Sotheby’s a Àsia. Aquest vehicle va ser decisiu en la primera victòria de Schumacher amb l’escuderia de Maranello. Representa una oportunitat "poc freqüent de posseir un tros d’història", recull la casa de subastes en la seua pàgina web. Es tracta del monoplaça amb el nombre de xassís 198, equipat amb un motor V-10 de 90 graus redissenyat que podia desenvolupar uns 780 cavalls a través d’una caixa de canvis de set velocitats. L’exemplar de l’època daurada de Ferrari va començar sent el cotxe de recanvi de Schumacher el 2000, amb el qual va aconseguir la victòria en el Gran Premi del Brasil i la 'pole position’ en els Grans Premis d’Espanya i Mònaco.

L’última vegada que l’automobilista va disputar una carrera amb aquest esportiu va ser en el Gran Premi d’Àustria, on va tenir un final abrupte quan Ricardo Zonta el va eliminar en la primera volta, per la qual cosa el cotxe no va tornar a utilitzar-se. Més tard va ser reconstruït per Ferrari per convertir-se en una peça emblemàtica al garatge d’un col·leccionista, malgrat que els prototips de Schumacher tenen un historial d’assolir grans xifres.

S’espera que el bòlid de la icona alemanya de les carreres assoleixi un preu astronòmic després que el seu cotxe guanyador del títol de 2003 se subhastés el novembre per 14,8 milions de dòlars (13.667 milions d’euros), convertint-se en el cotxe de Fórmula 1 de l’era moderna més car mai venut abans.

tracking