SEGRE

CHAMPIONS

El Barça visitarà el Chelsea en semifinals el 22 d'abril a les 13.30 hores

El Wolfsburgo-Arsenal es jugarà el 23 d’abril 15.30 hores

Aitana Bonmatí s'abraça a Mariona Caldentey

Aitana Bonmatí s'abraça a Mariona CaldenteyEUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona jugarà contra el Chelsea l’anada de les seues semifinals a la Lliga de Campions femenina el proper 22 d’abril a les 13.30 hores, mentre que l’aparellament entre Wolfsburgo i Arsenal viurà el seu primer duel en terres alemanyes el diumenge 23 d’abril a partir de les 15.30 hores.

D’aquesta manera, les 'culers’visitaran l’oest de Londres amb l’objectiu d’encarrilar a favor seu una eliminatòria amb certa trampa. El Chelsea va superar dijous passat el seu enfrontament de quarts davant de l’Olympique Lyonnais gràcies a un petit miracle d’última hora, forçant la tanda de penals anotant una altra pena màxima quan la pròrroga agonitzava.

Havent eliminat així el vigent campió, el conjunt 'blue' afrontarà aquesta nova semifinal amb ganes i aroma a revenja. El Chelsea ja va caure davant del quadre blaugrana (4-0) a la final de l’any 2021, la qual cosa a més va suposar la primera Champions en el palmarès del Barça femení.

La UEFA encara no ha donat a conèixer de forma oficial la data ni l’hora concretes per a la disputa del partit de tornada a Barcelona, previst per a aquest mes d’abril. De la mateixa manera, tampoc no ha confirmat quan es jugarà l’Arsenal-Wolfsburgo que dirimeixi l’altra 'semi'.

tracking