SEGRE

Lleida Esportiu

El Lleida salva un punt a Alzira (2-2)

L'equip d'Àngel Viadero torna d'Alzira amb bon sabor de boca, perquè el rival no ha sumat els tres punts que hi havia en joc al partit. Un partit que els blaus han jugat amb un jugador menys els darrers vint minuts per l'expulsió de Nani

El Lleida salva un punt a Alzira (2-2)

El Lleida salva un punt a Alzira (2-2)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En la primera part, s'ha vist un Alzira amb les idees molt més clares i demostrant la necessitat de guanyar el partit. Però la sort sembla que està de cara pels lleidatans, que en una de les primeres arribades a l'àrea visitant, al voltant del minut 25, veia com li queia la pilota a Pape Diamanka a prop del punt de penal, i com el senegalès no fallava i posava al Lleida per davant. Tanmateix, els visitants no han pogut mantenir la distància i l'Alzira, en un servei de cantonada, ha igualat el partit mitjançant Lado.

La segona part ha seguit la dinàmica de la primera, amb domini territorial de l'Alzira, que no ha tardat a ficar-se per davant amb un golàs de nou de Lado. Així doncs, el Lleida ha vist com un partit que tenia de cara se li ha complicat, però el tècnic ha reaccionat movent la banqueta i introduint canvis com Mario, Alpha o Nani. Els canvis han trobat l'efecte esperat, i una combinació entre els dos últims, ha habilitat a Mario dins de l'àrea que ha marcat el primer gol amb el conjunt de la terra ferma per empatar el partit a dos. Uns minuts més tard, i a manca de 20 minuts, Nani ha estat expulsat per vermella directa en una acció innecessària molt lluny de la porteria. A partir d'aquí, el Lleida, conforme amb l'empat, s'ha dedicat a defensar-se i a donar per bo el resultat que el deixa una setmana més fora del descens.

La setmana vinent el Lleida Esportiu torna al Camp d'Esports, diumenge en la visita de l'Hèrcules a les sis de la tarda.

tracking