Bàsquet

Els minuts finals condemnen l'ICG Força Lleida a Gipuzkoa (68-59)

El Força Lleida ha perdut a terres basques (68-59) davant un Gipuzkua que ha sabut jugar millor els minuts finals després d'una igualtat màxima durant 36 minuts | Bon debut de Bakovic i grans minuts de Lobo a la segona meitat.

Divendres, 2 de desembre de 2022

Partit entre l'ICG Força Lleida i el San Sebastián Gipuzkoa BasketJavi Enjuanes

Els Força Lleida han perdut el partit i l'average amb Gipuzkoa (68-59) en un partit que ha començat igualat fins a la meitat del primer quart. Els locals han ficat una marxa més a partir de l'11-10 amb un parcial de 9-0 que ha obligat a Encuentra a fer moviments a la banqueta que han aturat el parcial i ha deixat un 20-12 per acabar els primers deu minuts. El Força Lleida ha millorat al segon quart en defensa i, sobretot, en l'encert des de la llarga distància amb Juani i Lobo. El partit s'ha igualat al marcador perquè en joc ja feia minuts que n'estava i s'ha entrat en un intercanvi de cistelles. Els rebots de Sidibé i la mobilitat en atac de l'equip han ajudat a obtenir més rebots ofensius que en els últims partits. Els primers minuts de Bakovic amb els lleidatans han estat bons i el croat ha ajudat al Força Lleida per acabar al capdavant del marcador al descans amb un 32-34.

El tercer quart ha estat molt semblant als últims minuts de la primera meitat i la igualtat continua sent màxima on cap dels dos equips aconseguia trencar el partit. Els lleidatans han tingut la màxima del partit amb el 34-39, però, després d'un parell de temps morts de Gipuzkoa, els bascos han reaccionat i s'han tornat a situar per davant. Lobo s'ha ficat l'equip a l'esquena i a base de triples mantenia als lleidatans dins del partit. Una cistella, després de tres rebots de Bakovic sota l'anella, ha deixat un 50-51 al final del tercer quart. Lobo continuava endollat, però el Gipuzkoa cada vegada creava més perill en atac on els pivots lleidatans estaven carregats de faltes. A partir del 58-59, el Força Lleida ha desaparegut en atac, un parcial final de 10-1 ha trencat el partit i ha provocat la derrota a més de la pèrdua de l'average per als lleidatans amb un 68-59 final.

La Leb Or no s'atura per Setmana Santa i el pròxim dimecres 5 d'abril l'ICG Força Lleida rep al Castelló a l'Espai Fruita Barris Nord a les 20.30h del vespre.