Futbol

L'AEM guanya a l'Espanyol i somia amb l'ascens (2-0)

Yiyi ha marcat els dos gols de les lleidatanes al final del partit (2-0) | L'AEM es queda a quatre punts de l'ascens directe

Andrea Gómez lluita una pilota (2-0)

Andrea Gómez lluita una pilota (2-0)Santi Iglesias

L'AEM ha guanyat aquest migdia a l'Espanyol (2-0) en un partit molt igualat però amb una millor segona part de les lleidatanes. Amb aquest resultat, les del Segrià es col·loquen a només quatre punts de l'ascens directe i a un de play-offs, i estarà matemàticament salvat si avui l'Oviedo, actualment primer equip que baixaria, no guanya el seu partit contra el Rayo Vallecano aquesta tarda (17h).

Tot i el resultat, el partit ha sigut molt igualat i les oportunitats més clares no han arribat fins a la segona meitat. Al minut 71 l'Espanyol ha gaudit de la seva millor ocasió del partit amb una passada filtrada que Adriana ha desaprofitat davant de Laura Martí. Just en aquell moment l'entrenadora de l'Espanyol ha canviat a la seva davantera per Pixu, per tal que la llegenda de l'AEM tornés a jugar al Recasens, aquest cop com a visitant, després d'haver marxat aquest estiu passat. Pixu va jugar durant 17 temporades amb les lleidatanes i, fins a l'any passat, n'era la capitana.

Sis minuts més tard, Andrea s'inventava una jugada regatejant a un parell de jugadores rivals i disparava des de fora l'àrea un xut que per poc entra a la porteria de l'Espanyol. El primer gol de l'AEM ha arribat a només 3 minuts pel final. Patri ha corregut per la banda una bona passada a l'espai i ha centrat perquè Yiyi empenyés la pilota a dins la porteria (1-0, 87'). La mateixa Yiyi tornat a marcar just entrant al temps afegit. Aquest cop ha fet un golàs per l'esquadra esquerra amb d'un xut des de la part dreta de fora l'àrea (2-0, 90+1').

Les lleidatanes descansen el cap de setmana vinent, però el diumenge següent (17h) disputaran un partit clau per les aspiracions a l'ascens contra el DUX Logroño, ara mateix situades només un punt per sobre i en posicions de play-offs.