SEGRE

ACCIDENT

El porter Sergio Rico, ingressat amb pronòstic greu després d'un accident a cavall

Segons els testimonis, l’home hauria caigut del cavall i aquest li hauria clavat "diverses puntades de peu al cap"

Sergio Rico

Sergio Rico

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El porter espanyol Sergio Rico, del Paris Saint-Germain francès i exporter del Sevilla i Mallorca, ha tingut aquest diumenge un accident mentre muntava a cavall a El Rocío i es troba ingressat a l’Hospital Verge de la Rosada en estat greu, segons ha informat Canal Sud.

"Sergio Rico, porter del París Saint Germain i exjugador del Sevilla FC, ha patit un traumatisme cranoencefálico després de caure del cavall a El Rocío. Roman a l’hospital Verge de la Rosada", va indicar la cadena en el seu compte oficial de 'Twitter'.

El Sevilla, club en el qual va ser quatre temporades Ric i amb el qual va guanyar dos Lligues Europa (2015 i 2016), va enviar "molta força" i va desitjar "una prompta recuperació" des del seu perfil oficial de 'Twitter' al porter, que aquest dissabte es va proclamar campió de la Ligue 1 encara que no va disputar ni un minut. "LaLiga vol mostrar tot el seu suport i desitjar-li una prompta recuperació a Sergio Rico. Molta força", va apuntar l’organisme presidit per Javier Tebas.

Mentrestant, des d’Emergències 112 Andalusia van indicar a Europa Press que havien rebut a primera hora del matí "l’avís de diversos particulars alertant d’un home d’uns 30 anys ferit al cap al Camí de Moguer, en la Aldea de la Rosada, a Almonte (Huelva)".

Segons els testimonis, l’home hauria caigut del cavall i aquest li hauria clavat "diverses puntades de peu al cap". El 112 va donar avís a Guàrdia Civil i serveis sanitaris, que van traslladar al ferit en helicòpter a l’Hospital Verge de la Rosada de Sevilla "amb pronòstic greu a causa d’un traumatisme cranioencefàlic".

tracking