SEGRE

HOQUEI PLAY-OFF OK LLIGA

El Vila-sana busca avui la primera final a la Lliga

Dia històric per al club, que ha de tornar a guanyar el Gijón en el duel decisiu

Jugadores del Vila-sana celebren divendres un dels seus gols davant del Gijón.

Jugadores del Vila-sana celebren divendres un dels seus gols davant del Gijón.CLARA LIÁÑEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Vila-sana afronta avui una nova jornada històrica. Té l’oportunitat de classificar-se per primera vegada per a la final del play-off per la Lliga, per a la qual cosa ha de tornar a guanyar el Gijón (12.30). Després de perdre el primer duel per 5-2, les jugadores que entrena Lluís Rodero van forçar el tercer partit al derrotar divendres les asturianes per 5-3.

Guanyar avui significa prolongar la temporada almenys dos partits més, mentre que una derrota suposarà el final d’una nova temporada històrica en què el Vila-sana s’ha proclamat subcampió de la Champions i semifinalista de la Copa, derrotat en les dos competicions precisament pel Gijón. “És la tercera final que juguem davant d’elles i esperem que sigui aquesta vegada la vençuda”, va explicar ahir el tècnic lleidatà, Lluís Rodero, amb referència a les derrotes en les altres competicions. Va donar una especial importància al suport de l’afició.

“Hi són cada dia, però divendres i segur que aquest diumenge també, ens donen un punt més, a més d’afegir una dificultat al rival”. El tècnic continua tenint el dubte de Laura Barcons, amb una ruptura fibril·lar mentre que Dai Silva, que va patir un cop divendres, estarà disponible.Per al president Ramon Porta, el pas endavant que ha fet el club aquest any, amb el seu debut europeu i a un pas de disputar el títol de Lliga “demostra que estem treballant bé. L’any passat no vam arribar a la final per poc i ara, després de diverses derrotes davant del Gijón, l’equip es va refer i tenim una nova oportunitat d’arribar”, per destacar també el suport del públic: “És el nostre sisè jugador.”Maria Figuerola, que va jugar un partidàs divendres, es retirarà a final de temporada i espera que el d’avui no sigui el seu últim partit.

“Al juliol faig trenta anys i en porto vint-i-cinc jugant. És molt desgast. Arriba un punt en què vols viure la vida d’una altra manera”, va explicar la de Vilanova i la Geltrú, que divendres va tenir el suport a la grada de familiars i amics.Sobre el partit d’avui va comentar que “volem arribar al més lluny possible i sortirem a totes. Tant de bo que no sigui l’últim partit” i del rival va dir que “més que tenir-los unes ganes especials, el que volem és disputar la final”.

tracking