FUTBOL SEGONA CATALANA

El Borges Blanques ja és de Primera Catalana (2-0)

Els de les Garrigues van segellar matemàticament l'ascens amb dos gols de Pelegrí de penal | Gràcies a les derrotes de l'Artesa de Segre i el Guissona

Els jugadors del Borges celebren l’ascens al camp.

Els jugadors del Borges celebren l’ascens al camp.PRESKOT

El Borges Blanques ja és equip de Primera Catalana després de derrotar el Linyola i garantir matemàticament l’ascens a falta de disputar l’última jornada. En la primera meitat, el Borges va provar de portar el domini del joc mentre que el Linyola lluitava per cada possessió. Passats els primers vint minuts de joc, el Borges va començar a dominar i Pelegrí va inaugurar el marcador des del punt de penal (1-0, 27).

Després del descans, els locals seguien buscant el gol, malgrat anar al davant en el marcador i pocs minuts més tard, Pelegrí, de nou des dels onze metres, distanciava els de les Garrigues (2-0, 68). Després del segon gol, el Borges va defensar el marcador i va aconseguir sumar els tres punts, la qual cosa li permet allunyar-se dels seus perseguidors prou per segellar l’ascens a Primera Catalana. Va aprofitar també la derrota de l’Artesa de Segre contra l’Alguaire (3-0) i la del Guissona a casa amb el campió Artesa de Lleida (1-2).