SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Albert Aliaga, president de l'ICG Força Lleida: “El Barris Nord ha d'estar ple aquest dijous”

Aliaga demana suport en “una final” i el club ja ha venut més de mil abonaments

Urtasun davant de Puidet, en una acció del partit de dissabte.

Urtasun davant de Puidet, en una acció del partit de dissabte.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Albert Aliaga, president de l’ICG Força Lleida, va demanar ahir al públic que ompli aquest dijous el Barris Nord en el tercer partit del play-off d’ascens a la Lliga ACB davant del Valladolid. En declaracions a SEGRE va dir que “a partir d’ara cada partit és una final, tots són ja a vida o mort. En el moment en què en perdem un, se’ns ha acabat la temporada. Quan perdem estem fora”, va valorar, mentre el club segueix a l’espera de la resposta del Comitè de Competició, després que hagi impugnat el partit de dissabte passat i sol·licitat que s’anul·li.

Albert Aliaga també va demanar a l’afició que “vingui, el Barris Nord ha d’estar ple aquest dijous. L’equip ha de sentir el seu suport. Però han d’animar amb respecte”, va afegir, recordant que “a Valladolid hi va haver un gran ambient però tant el club com la seua afició es van portar molt bé amb nosaltres”. El club ha posat a la venda un abonament per al play-off que, en principi, podrien ser dos partits si el Força Lleida guanya aquest dijous, ja que forçaria un quart matx dissabte. En cas que només es jugui un encontre, els que hagin comprat un abonament tindran una compensació la pròxima temporada.

El preu de l’abonament oscil·la entre els 20 i els 40 euros, en funció de l’edat i si el comprador està abonat. El Força Lleida arriba a aquest tercer duel amb la sèrie en contra per 2-0, encara que espera que el Comitè de Competició li doni la raó després de l’escàndol arbitral de dissabte a Valladolid, que ratifiquen les imatges. El club ha reclamat dos infraccions, una falta comesa i assenyalava per un àrbitre sobre Vucetic, que li donava dos tirs i que va ser anul·lada a l’entendre erròniament que era fora de temps i una segona infracció al tocar la seua pròpia cistella un jugador local.

tracking