SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça col·loca la primera pedra del nou Camp Nou

Les obres acabaran el novembre del 2024

Laporta i Xavi, entre d’altres, col·locant la primera pedra.

Laporta i Xavi, entre d’altres, col·locant la primera pedra.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Spotify Camp Nou ja està en marxa amb la introducció de la primera pedra, a càrrec del president del FC Barcelona, Joan Laporta, a les entranyes de l’actual feu blaugrana, les obres de remodelació completa del qual s’iniciaran aquesta setmana per, el novembre del 2024, tornar a la nova casa, que serà el “millor estadi del món” segons el màxim mandatari blaugrana. L’acte d’introducció de la primera pedra simbòlica del nou Spotify Camp Nou va tenir lloc ahir a la gespa del feu blaugrana, a la porteria de Gol Sud, i amb ell es va donar simbòlicament llum verda a les obres de remodelació.

El president, Joan Laporta, va introduir la bandera del Barça i la senyera. “Aquest Spotify Camp Nou ja és passat. Ho és ple de sentiment, de moments gloriosos, de futbol inoblidable. El més important és que el nou Spotify Camp Nou serà, des d’ara, el futur. Un gran estadi en concordança amb el nostre club”, va assegurar abans d’activar la palanca per enterrar aquesta caixa.

El nou Spotify Camp Nou serà el més segur, còmode, comercial i més modern estadi del món. Farem el millor estadi del món, al nivell del millor club del món.

La decisió de Messi serà imminent

La decisió de Leo Messi sobre el seu futur és imminent. Segons Mundo Deportivo, l’argentí, tal com va anunciar el seu pare en un comunicat, vol decidir la seua destinació en qüestió de pocs dies. L’argentí no compta de moment amb oferta formal del Barça ja que continua pendent del Pla de Tresoreria de LaLiga.

Dos franges horàries per a l’última jornada

LaLiga va anunciar el format d’horaris per a l’última jornada amb dos franges per separar els partits que tindran en joc la plaça de Conference League, a les 18.30, i els que es jugaran el descens, a les 21.00. El Barça visitarà al Celta de Vigo, que es juga el descens, a les 21.00.

tracking