SEGRE

MUNTANYISME ACTIVITATS

Prop de 350 participants en la XL Trobada de Cavall Bernat a Peramola

Representants il·lustres de l’organització, com l’emblemàtic alpinista i esquiador Jordi Pons o Josep Manuel Anglada, van fer acte de presència

Foto de família de la Trobada d’escalada de Cavall Bernat.

Foto de família de la Trobada d’escalada de Cavall Bernat.CAVALL BERNAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Prop de 350 excursionistes i escaladors es van reunir a Peramola els dies 13 i 14 d’aquest mes per participar en la Trobada que organitza cada any el Grup Cavall Bernat, una entitat de referència a Catalunya al món de l’escalada. Aquest municipi de l’Alt Urgell va acollir una edició molt especial per a l’associació, perquè aquest any celebraven el seu quarantè aniversari. Els inscrits van poder participar en activitats d’escalada i senderisme a la serra de Sant Honorat i els seus voltants, amb l’assistència, entre altres, del president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, i el vicepresident tercer de la FEEC, Joan Huertos.

A part de sortides a la muntanya, la trobada va incloure dinars en grup, sortejos i un concert de rock organitzat pel Refugi de Cortiuda. I com cada any, el Grup Cavall Bernat va nomenar nous membres d’honor. Aquest any van rebre aquesta distinció Núria Balagué, Araceli Segarra, Xavi Metal, Benjamí Audet, Koki Gassiot, Joan Vidal i Patrice de Bellefon. Paral·lelament, representants il·lustres de l’organització, com l’emblemàtic alpinista i esquiador Jordi Pons o Josep Manuel Anglada, van fer acte de presència.

tracking