SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Miguel González, jugador de l'ICG Força Lleida: “Aquest és el partit de l'any, és a vida o mort”

Els jugadors de l'ICG Força Lleida reclamen a l'afició que ompli demà el Barris Nord en el matx davant del Valladolid | “L'objectiu és arribar al cinquè partit”, explica Álex Urtasun

Álex Urtasun, durant una acció del partit de dissabte passat a Valladolid.

Álex Urtasun, durant una acció del partit de dissabte passat a Valladolid.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Miguel González defineix a la perfecció el partit que demà enfrontarà al Barris Nord l’ICG Força Lleida i el Valladolid: “És el partit més important de l’any, és a vida o mort”. I poques vegades una frase així és tan literal. Un triomf lleidatà permetrà l’equip forçar el quart encontre, que es jugaria dissabte també a casa, mentre que una derrota seria l’eliminació del play-off i el punt final de la temporada. Després dels dos primers partits a Valladolid, la sèrie arriba a Lleida 2-0 a favor del quadre castellà. El club, no obstant, espera que el Comitè de Competició es pronunciï sobre la impugnació que ha fet l’equip lleidatà, demanant l’anul·lació del segon partit per un gravíssim doble error arbitral que va evitar la victòria del Força Lleida.

“Nosaltres ens abstraiem d’això, ens n’oblidem perquè no depèn de nosaltres i ens centrem a preparar el partit de la millor manera possible”, explicava Álex Urtasun. Els dos jugadors coincidien en la importància que tindrà l’afició lleidatana en aquest partit. “El Barris Nord sempre ens ha donat l’empenta que l’equip ha necessitat i esperem que vingui la màxima quantitat possible de seguidors i que creïn un ambient sa. Que vinguin a disfrutar i amb moltes ganes d’animar”, afegia el val·lisoletà Miguel González. Urtasun, per la seua part, va dir que “l’equip, més que mai, necessita el suport del públic. Volem notar aquesta ajuda i que el públic també pressioni el rival, que els notin a sobre. El Barris és el nostre fortí”, recordava. González valorava que:

Estem tranquils, amb ganes que arribi l’encontre i confiats en nosaltres. Malgrat el 2-0 de la sèrie, hem competit bé els dos partits i ens hem merescut almenys guanyar-ne un. I podem guanyar dijous i dissabte. La nostra és la sèrie més equilibrada d’aquest play-off.

Álex Urtasun va asseverar que “aquests dies hem tret conclusions dels dos primers partits, sabem que hem de corregir errors i veure on els podem fer més mal. Està clar que necessitem tenir més encert. L’equip ha donat la cara en els dos anteriors partits i ha fet una bona feina”. Per una altra part, Urtasun afegia que “l’objectiu el tenim clar, arribar al cinquè partit. Però abans hem d’estar centrats en aquest matx. Ens han de sortir bé aquests dos partits a casa i posar-los pressió a ells”.Per un altre costat, el club ha posat a la venda un abonament per al play-off, a un preu entre els 20 i els 40 euros, en funció de si el comprador és júnior o sènior o si és o no abonat de l’entitat.

tracking