SEGRE

Poliesportiu

Esposa i amics de Juanjo Garra li reten homenatge al costat del monument del centenari del CEL

Al costat del monument del centenari del CEL deixen anar un globus amb missatges de record | Ja són 10 anys de la mort de l'alpinista

Un moment de l’emotiu acte en homenatge a Juanjo Garra, poc abans de deixar anar el globus.

Un moment de l’emotiu acte en homenatge a Juanjo Garra, poc abans de deixar anar el globus.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amics i familiars, entre ells la seua esposa, Assumpta Moreno, van homenatjar ahir a la plaça Mossèn Jacint Verdaguer, al costat del monument que commemora el centenari del Centre Excursionista de Lleida, l’alpinista lleidatà Juanjo Garra, del qual s’han complert deu anys de la seua mort a la cimera del Dhaulagiri. El senzill i emotiu homenatge va consistir a soltar un globus de color blanc en el qual es podia llegir la inscripció “Juanjo Garra. 10 anys seguint la teua traça. T’enyorem”.

El globus, en el qual es van col·locar missatges de record per a Garra, va ser deixat anar al cel de Lleida entre els aplaudiments dels assistents. Dissabte passat, just el dia que es complien deu anys de la mort de Garra, hi va haver un acte més institucional promogut per la Paeria. Per la seua banda, Assumpta Moreno va agrair que:

Tants amics continuïn recordant Juanjo. Mentre sigui així, seguirà present entre nosaltres i això diu molt també de la qualitat dels amics que tenia. Però són sensacions contradictòries perquè sempre és dolorós el record encara que ja hagin passat deu anys.

Entre els seus millors amics, Joan Queralt destacava “el buit que ens va deixar als que estimem la muntanya”. Joan Ramon Segura va assenyalar que “per molt temps que passi, continuo enyorant-lo”. Finalment, Toni Baró va voler remarcar que “era i és un referent de valors per a tothom”.

tracking