SEGRE

El Comitè de Competició rebutja impugnar el partit a Valladolid del Força Lleida

El club lleidatà va al·legar per la polèmica jugada al final del quart parcial

Vucetic, en una acció del partit de dissabte a Valladolid.

Vucetic, en una acció del partit de dissabte a Valladolid.AREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ICG Força Lleida ha anunciat aquest dijous que el Comité Nacional de Competició ha desestimat les al·legacions del club referents a la petició d’impugnació del segon partit de play-offs entre Valladolid i ICG Força Lleida del dia 27 de maig. El club va impugnar el partit després que els àrbitres s’equivoquessin greument, en contra de l’equip lleidatà, a l’última acció del temps reglamentari. En el seu escrit davant del Comitè de Competició, justificaven la impugnació “per l’actuació negligent greu per part del col·lectiu arbitral i comissari de taula, designats per a l’esmentat partit”. En el comunicat d'aquest dijous, el Força Lleida crida a "anar a l’Espai Fruita Barris Nord a animar més que mai a l’equip" i afirma que " des del club, continuarem fins al final defensant els nostres drets i fent prevaldre els valors i l’ètica en l’esport".

El club lleidatà demanava la impugnació per l’esmentada actuació negligent, que “es deriva un error manifest i flagrant, generador d’irreparables perjudicis per a l’ICG Força Lleida, tant esportius, com potencialment econòmics”. El Força Lleida va notificar al comitè dos errors greus que, amb l’aplicació del reglament, li haurien permès guanyar el partit amb la qual cosa la sèrie, en lloc de 2-0 a favor del Valladolid, aniria 1-1. Un és el ja detallat en el comunicat que el club va fer el mateix dissabte. A falta de 0,7 segons, un dels àrbitres assenyala una falta sobre Vucetic, dins del temps reglamentari, “mentre aquest realitzava un tir des de sota de cistella”.

Per això, recorda l’escrit davant del comitè que Vucetic “disposava de dos tirs lliures, però instants després l’àrbitre principal i el comissari de taula parlaven entre ells, i aquests decideixen que la falta havia estat fora de temps”, cosa després de la qual es va donar per finalitzat el duel i se’n va anar a la pròrroga. Però és que, a més, un jugador del Valladolid “toca la xarxa i, en conseqüència, la cistella” per la qual cosa, en aplicació del reglament, els àrbitres haurien d’haver concedit cistella a l’ICG. Les imatges de televisió ratifiquen ambdós infraccions.

tracking