Bàsquet

Reacció final de l'ICG Força Lleida per forçar el quart partit (77-71)

Els lleidatans han superat al Valladolid (77-71) en un partit dominat des del rebot | Un mal inici a l'últim ha fet perillar la victòria, però l'equip ha reaccionat molt bé per arribar al quart partit

Bakovic saluda a l'afició

El Força Lleida ha guanyat a casa davant Valladolid (77-71) el tercer partit de la sèrie després d'un inici força igualat i amb molt ritme de joc fins a l'empat a 13, a partir d'allí dues jugades consecutives de 2+1 de Sidibé, que estava sent el dominador absolut a la pintura, ha deixat un avantatge als lleidatans al final del primer quart (20-13). Al segon quart el Força Lleida ha continuat amb grans percentatges en atac que li han permès mantenir, i fins i tot augmentar, l'avantatge al marcador. Els d'Encuentra eren superiors en els rebots a les dues cistelles i això permetia moltes segones jugades i tallar el ritme a Valladolid. Finalment, al descans s'ha arribat amb un 44-29 al marcador.

Al tercer quart ha canviat la dinàmica anotadora i els equips s'han centrat més a fer bones defenses i els percentatges dels dos equips han baixat significativament. Tot i això, tant Juani com Lobo clavaven triples des de casa seva per deixar als lleidatans amb un avantatge còmode al marcador. El partit s'ha mantingut durant gairebé tres minuts sense moure's la puntuació i al final s'ha arribat amb un ampli 58-40. Tota aquesta distància s'ha esfumat ràpidament durant els sis primers minuts de l'últim quart amb un espectacular 5-21 que ha obligat a Encuentra a buscar solucions. I ha estat Lobo en una recuperació a partir de la qual ha liderat aquesta reacció final de l'equip per forçar el quart partit de l'eliminatòria (77-71).