Bàsquet

L'ICG Força Lleida queda fora de la Final Four (83-90)

Els de Gerard Encuentra han perdut al Barris Nord davant Valladolid (83-90) en un partit molt igualat que s'ha decidit als minuts finals | Gran partit de Juani i Lobo des de la llarga distància

Juani Marcos durant el partit d'avui

Juani Marcos durant el partit d'avuiJAVI ENJUANES

El Força Lleida ha perdut a casa en un partit on Valladolid ha començat amb una marxa més que els lleidatans amb un 7-14 inicial. El Força Lleida ha reaccionat amb el pas dels minuts, tot i així els dos equips han intercanviat parcials, però sempre amb Valladolid per davant gràcies a la gran quantitat de rebots en atac dels val·lisoletans que deixaven segones i terceres jugades per anotar. Finalment, després d'una penetració a cistella de Juani, el jugador més endollat dels locals, ha deixat un 22-25. Al segon quart ha continuat la tònica anotadora i el Força Lleida s'ha posat per davant amb un triple de Juani (32-31). El partit tenia ritme, sense gairebé faltes personals, i els dos equips amb grans percentatges de tir. D'aquesta manera s'ha arribat al 44-47 abans del descans que deixava el partit molt igualat.

Els lleidatans han sortit molt bé de vestidors i ràpidament han agafat un avantatge fins al 61-52, gràcies a un endollat Juani i Lobo des de la llarga distància. El Valladolid a base de triples ha retallat punts i ha acabat el quart per davant després d'anotar tirs lliures. Tot i la bona dinàmica visitant el Força Lleida ha tornat a capgirar el partit amb el 70-69. Els visitants continuaven fent mal en atac i anotaven amb facilitat. Després de l'eliminació de Vucetic i Bakovic l'equip no ha pogut reaccionar i ha perdut 83-90. Final a una gran temporada del equip de Gerard Encuentra.