SEGRE

ACCIDENT

Mor el pilot català Raül Torras en la cursa de motos més perillosa del món

El Consejo Superior de Deportes lamenta la mort del pilot i trasllada les seues condolences als familiars

Raül Torras.

Mor el pilot català Raül Torras en la cursa de motos més perillosa del món@ttracesofficial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot Raül Torras Martínez, de 46 anys, ha mort aquest dimarts com a conseqüència d’un accident a la cursa Supertwin TT que es disputa a l'Illa de Man (Regne Unit), segons ha confirmat l'organització en un comunicat, en què informa que l'accident ha tingut lloc en l'última volta de la cursa.

El pilot català, nascut a Sant Hilari Sacalm, era integrant del Toll Racing Team. Va debutar el 2017 i va competir en 21 curses de TT. Raül ha estat el pilot de l'estat espanyol més ràpid fins a l'actualitat al completar el Circuit de TT, aconseguint un total de 18 estatuetes de bronze i registrant aquest mateix dimarts la volta més ràpida al circuit. 

Tant l’organització com el Consejo Superior de Deportes han lamentat la "tràgica pèrdua" de Torras i ha enviat les seues condolences a la família de Raül, als seus amics i als seus éssers estimats. 

El Tourist Trophy de l'Illa de Man és considerada la prova de motociclisme més perillosa del món, amb més de 250 vícimes mortals al llarg de la seua centenària vida.

tracking