SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Albert Aliaga, president de l'ICG Força Lleida: “La temporada és excel·lent”

Albert Aliaga, president de l'ICG Força Lleida, en fa un balanç positiu i lamenta que no “ens han deixat fer un altre pas” || Ratifica un pressupost d'un milió d'euros per al curs vinent

El president de l’ICG Força Lleida, Albert Aliaga, ahir durant la compareixença davant els mitjans.

El president de l’ICG Força Lleida, Albert Aliaga, ahir durant la compareixença davant els mitjans.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Albert Aliaga, president de l’ICG Força Lleida, va fer ahir una valoració positiva de la temporada que acaba de finalitzar i només va lamentar que no “ens han deixat fer un pas més”, encara que també va admetre errors propis. “No ha estat una temporada de matrícula d’honor, però sí que ha estat excel·lent”, va valorar ahir. “No hem perdut pels àrbitres, no hem perdut per la FEB ni per la competició, perquè ho podíem haver fet millor, però no ens han ajudat”, va lamentar.

En aquest sentit, referint-se al gravíssim error arbitral que va privar a l’equip de guanyar el segon partit a Valladolid, va explicar que després de l’error advers del Comitè de Competició, el club recorrerà davant d’Apel·lació. Aliaga va començar la compareixença agraint el suport dels treballadors del club. “Tenim un equipàs i tot el que fem és gràcies a ells.

És el millor equip que podríem tenir.” Va continuar amb les empreses que “cada vegada més participen en aquest projecte”, afegint que “això demostra que fem les coses bé” i, amb referència al partit de dissabte passat, últim de la temporada, va dir que “dissabte no vam perdre, va ser una gran victòria de la gent de Lleida, del territori i del bàsquet lleidatà. Només cal veure com estava el pavelló i com va reaccionar. Es va demostrar que sí que tenim una gran massa social.

La gent té ganes de participar en el projecte i fer un pas endavant”, va valorar.Va explicar que el pressupost de la temporada rondarà el milió d’euros, xifra que es repetirà al pròxim exercici per a “un projecte que és una realitat i que és sostenible”.Va explicar que l’entrenador, Gerard Encuentra i el director esportiu, Joaquín Prado, ja estan treballant en la plantilla de la pròxima temporada i, en relació amb el tècnic va dir que “té contracte en vigor i estem orgullosos que segueixi”. Malgrat això, no es va atrevir a garantir la seua continuïtat perquè “ja tenim una edat i en aquesta vida hem vist de tot”, però va incidir que “té contracte, ell vol seguir i nosaltres volem que segueixi. Només hi ha una possibilitat que no sigui així i és que li arribi una oferta d’ACB.

Si així fos, ell decidiria i ens asseuríem a parlar”.Pel que fa a la plantilla, que va recordar que “es va fer al voltant d’un jugador que ja no hi és”, en refererencia a Michael Carrera, va dir que “només hi ha dos jugadors amb contracte i que en principi seguiran: Jaume Lobo i David Cuéllar. I quant als cedits, li agradaria que seguís Villar i va assegurar que es mantindrà una temporada més el conveni de col·laboració amb el Barcelona, que ha permès disposar durant dos temporades de Juani Marcos, que probablement anirà a l’Andorra, a la lliga ACB.Va destacar les dificultats per què ha passat l’equip “superant molts canvis de plantilla, amb la marxa de l’MVP i sobreposant-nos a traves internes i externes. No ens van deixar aconseguir la victòria decisiva”, va insistir, admetent que “n’hem d’aprendre, de tot això”.

tracking