TENIS CAMPIONAT D?ESPANYA DE VETERANS

Dos lleidatans, campions d'Espanya de tenis de veterans

Iñaki Masip, en categoria +50, i Miquel Puigdevall, en +60, es proclamen campions d'Espanya de veterans || El títol els dona un bitllet per al Mundial

Iñaki Masip, amb el seu segon títol seguit en categoria +50.

El campionat d’Espanya de tenis de veterans del cap de setmana passat a Alacant va tenir una xifra rècord de 800 d’inscrits entre totes les categories –de +30 a +90, en divisions de cinc anys per categoria– i va acabar amb dos ors per a tenistes lleidatans, el d’Iñaki Masip en categoria +50 i el de Miquel Puigdevall, en +60. Masip (CN Lleida) va revalidar el seu títol del 2022 en majors de 50 anys, al vèncer en una dura final Francisco Bosch. El lleidatà es va imposar en el tie-break del primer set (7-6), va cedir en el segon (3-6) i va tancar el partit i el títol en el súper tie-break (10-8).

Així, Masip va aconseguir el seu segon campionat estatal en només tres participacions, després de debutar el 2021 amb unes semifinals. Amb el títol de l’any passat, va guanyar un bitllet per al Mundial de la seua categoria, que es va disputar a Turquia i, amb l’or d’aquesta edició, també s’ha guanyat la seua participació per a la cita mundialista del 2024, encara sense seu confirmada.Qui també disputarà el Mundial de veterans serà Miquel Puigdevall, també com a campió estatal, però en el seu cas ho farà aquest agost, perquè és quan se celebra el de la categoria +60 que acull Portugal. Puigdevall (CT Tarragona) va vèncer Enrique Dueñas a la final de l’Estatal per 6-1 i 6-0 per guanyar el seu sisè campionat d’Espanya de veterans, el primer en categoria de +60, després d’haver-ne aconseguit dos en +45 i un en +40, +50 i +55.