SEGRE

MOTO GP

Els Márquez escorten Bagnaia en la pole de MotoGP

Els germans Marc i Álex Márquez partiran també a primera fila després de finalitzar segon i tercer, respectivament

Marc Márquez.

Marc Márquez.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot italià Francesco Bagnaia (Ducati) ha firmat aquest dissabte la pole per a les curses de MotoGP del Gran Premi d’Itàlia, sisena prova del Mundial de motociclisme, mentre que els germans Marc (Repsol Honda) i Álex Márquez (Ducati) partiran també a primera fila després de finalitzar segon i tercer, respectivament.

'Pecco', vigent campió i líder de la categoria reina, va fer valer un crono de 1:44.855 -rècord de la pista- per garantir-se sortir primer tant en la cursa a l’esprint d’aquest mateix dissabte com en la cursa llarga de diumenge. Amb això, firmava la seua tercera pole de la temporada i la número 21 en el Campionat del Món.

Tot en una sessió de qualificació en la qual es va queixar amargament que Marc Márquez aprofités el seu rebuf. El de Cervera es va enganxar a la seua roda, després d’intentar-ho amb Marco Bezzecchi (Ducati) -segon del campionat a un punt del seu compatriota-, per finalitzar la Q2 a menys d’una dècima del transalpí.

L’octocampeón va acabar per davant del seu germà Álex, molt ràpid aquest cap de setmana; el petit dels Márquez va passar sense problemes per la Q1 i va acabar en la sessió definitiva a una dècima de 'Pecco'.

A més, Jorge Martín (Ducati) arrancarà cinquè per davant de Bezzecchi i d’Aleix Espargaró (Aprilia), setè malgrat la lesió patida per una caiguda amb bicicleta quan mirava el mòbil. Mentrestant, Álex Rins (Profunda) començarà la cita des de la novena posició.

Entre els que no van aconseguir avançar a la Q2, Maverick Viñales (Aprilia) sortirà tretzè, Raúl Fernández (Aprilia) ho farà vintè i Augusto Fernández (KTM), vint-i-unè.

tracking