SEGRE

LLEURE INICIATIVA

Balaguer publicita el treball de les entitats locals

La fira es va celebrar a la plaça Mercadal i va comptar amb una trentena d’expositors.

La fira es va celebrar a la plaça Mercadal i va comptar amb una trentena d’expositors.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una trentena d’entitats i associacions de Balaguer es van promocionar ahir en l’edició número 16 de la Fira d’Entitats, que organitza l’associació Dones d’Almatà i compta amb la col·laboració de l’ajuntament de la capital de la Noguera. La mostra va poder celebrar-se finalment a la plaça Mercadal malgrat els danys de divendres a la nit pel temporal que va fuetejar la localitat i, especialment, el centre històric (vegeu SEGRE d’ahir). Els danys encara eren visibles, però no van impedir que la jornada se celebrés amb normalitat. Únicament es va demorar mitja hora la inauguració, prevista per a les 11.00 hores, perquè els tècnics encara estaven arreglant el subministrament.

Hi van participar entitats de tota mena: culturals, esportives i de voluntariat, entre d’altres. Centenars de persones van visitar els expositors per interessar-se pels seus projectes. També hi va haver un ampli ventall d’exhibicions, com les de l’Escola Municipal de Dansa, els Amics del Country Balaguer, el Club Esportiu Aikido, l’Associació Rociera i el Club de Dansa Castell Formós.

Tampoc no hi van faltar les sardanes. Igualment, es va celebrar una nova edició d’un concurs de dibuix infantil (per a nens des dels cinc fins als onze anys). Hi va haver diversos premis en les diferents categories d’edat.

tracking