SEGRE

PERIODISME NOVES TECNOLOGIES

Nou SEGRE.com

El diari estrena una nova versió de la seua pàgina d’internet, visualment més atractiva i adaptada als nous formats digitals i a les últimes tendències en disseny || S’hi alternaran apartats d’informació periodística amb altres de participació, entreteniment o multimèdia

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cara nova per al web de SEGRE a partir d'avui. La pàgina d’internet del diari s’ha renovat per adaptar-se als nous formats digitals i a les últimes tendències en disseny. Així, l’usuari trobarà una portada molt més llarga, amb un resum dels continguts de totes les seccions, en la qual a més s’aniran alternant apartats d’informació periodística amb altres de participació, entreteniment o multimèdia. No hi haurà canvis a les seccions, que seran les mateixes que fins ara, tot i que sí que inclouran una novetat, ja que cada una tindrà una portada especial que en resumirà les particularitats. En poc temps, a més, se’ls sumarà un nou espai, amb un toc juvenil i cultural. Tots els continguts podran llegir-se en castellà i català, com fins ara.

SEGRE ha aprofitat el canvi fet al web per adaptar el seu estil a les últimes tendències a la xarxa. Les caixes de contingut, per exemple, seran perfectament identificables gràcies al gris de fons. El disseny també arriba a la tipografia, amb una mida més gran i més moderna per tal de facilitar la lectura a tots els dispositius.

Web multiplataforma La plataforma adapta tots els continguts per a una correcta visualització en PC, mòbils, tauletes i TV.

El disseny del web s’ha fet, a més, en format adaptable, és a dir, la nova plataforma adapta tots els continguts per a una correcta visualització i una millor experiència de navegació, sigui quin sigui el dispositiu amb el qual l’usuari es connecta (ordinador, telèfon mòbil, tauleta o televisió).

D’altra banda, els subscriptors gaudiran del servei Prèmium, un espai on podran llegir les notícies exclusives i tot el contingut de la pàgina web. Detaca també la navegació zen, una modalitat que estarà disponible ben aviat i que permetrà als usuaris disfrutar de la lectura dels continguts de manera més simplificada, sense anuncis ni elements que distreguin la lectura. El servei Prèmium té un cost a partir de 0,26 cèntims al dia.

Serveis Premium

  • Valor afegit. L'usuari podrà navegar a través de la portada Segre Premium
  • Mòbils i tauletes. Accés a través de les aplicacions per aquests dispositius
  • Publicitat limitada. Menys publicitat i elements que distreguin la lectura
  • Concursos. Ofertes per a subscriptors i entrades per concerts, teatre, etc.
  • Lectura ZEN. Novedosa forma de lectura que posa el focus en la comoditat

Per primer cop, els usuaris podran llegir ‘online’ el suplement ‘Lectura’ El nou web de SEGRE inclou una novetat important. Per primera vegada, els usuaris podran llegir el suplement Lectura en línia. Així, hi haurà un espai destinat a allotjar tots els reportatges, les entrevistes i els continguts del suplement especial dels diumenges. De la mateixa manera, el web inclou una nova secció per a Cercle, l’espai de comunitat i participació de tots els usuaris. Suplement Lectura.

Enquesta de valoració

Tots els usuaris que vulguin podran respondre aquesta enquesta de valoració anònima, a fi d'acabar de perfilar la nova plataforma segons els suggeriments i valoracions dels lectors. 

Nou SEGRE.com

Nou SEGRE.com

Així és com podran consultar-se els reportatges del ‘Lectura’.

Així és com podran consultar-se els reportatges del ‘Lectura’.

Així és com podran consultar-se els reportatges del ‘Lectura’.

Així és com podran consultar-se els reportatges del ‘Lectura’.

Així és com podran consultar-se els reportatges del ‘Lectura’.

Així és com podran consultar-se els reportatges del ‘Lectura’.

Enquesta de valoració nou Segre.com

tracking