SEGRE

GUIA

Artesa de Segre, Os de Balaguer i Vallfogona celebren les seues festes

Array

Array

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Aquest cap de setmana de principis de la tardor també és de festes majors en alguns pobles de les comarques de Lleida. És el cas d’Artesa de Segre, que ahir va tancar cinc dies de celebracions amb el concert de l’orquestra Nova Blanes i una sessió llarga de ball al pavelló municipal. Van destacar diverses activitats, com tallers, espectacles infantils, havaneres, concerts i el tradicional sopar de germanor.

Vallfogona de Balaguer ha sigut una altra de les poblacions que han celebrat la festa major. Divendres va tenir lloc la tradicional Tallada del Xop pels joves de la població. Tres dies de celebració en què no van faltar els espectacles infantils i les jornades esportives, així com el ball i els concerts. La jornada d’ahir va acollir una trobada de col·leccions de xapes de cava, una ballada de gegants i capgrossos, així com una sessió de ball a càrrec de l’orquestra Café Latino.

Una altra de les poblacions que han estat de festa va ser Os de Balaguer, on van destacar les actuacions diverses i actes populars i molt participatius. Ahir la trobada de gegants amb una desena de colles i el castell de focs van posar el punt final a les celebracions.

Array

Array

Array

Array

tracking