SEGRE

Salut

Dispositiu pilot per atendre a domicili persones amb dependència

Acord entre Aspid i l’Obra Social “la Caixa” amb una partida de 10.000 euros

La signatura de l'acord

Dispositiu pilot per atendre a domicili persones amb dependènciaAspid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Obra Social “la Caixa” i l'Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID) han signat un conveni de col·laboració que té l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar emocional de les persones amb dependència. El document estableix que l’Obra Social “la Caixa” col·laborarà amb una partida de 10.000 €, que es destinarà a implantar un Dispositiu Pilot d’Atenció integral en el domicili de persones amb dependència, personalitzat i centrat en la persona, que complementarà la tasca de suport dels professionals d’ASPID. L’acord ha estat formalitzat per Josep Galve, director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida, i per Bibiana Bendicho, presidenta d’ASPID.

Amb el títol de

“Vida Independent i domicili. T’acompanyem!”

, el projecte beneficiarà una trentena de persones amb dependència que viuen en domicilis amb suports que faciliten l'autonomia personal i social i se centra en la col·locació d’un Dispositiu Pilot d’Atenció que reforça l’acompanyament professional en el domicili per part d'un treballador social i un terapeuta ocupacional.

Aquests tècnics porten a terme una avaluació de la persona atesa des d’un enfocament multidimensional que inclogui les diverses esferes del benestar: l’àmbit funcional, de salut, d’aïllament i soledat, cognitiva, emocional i de qualitat de vida.

tracking