SEGRE

SOLIDARITAT INICIATIVES

El Gran Recapte busca 1.500 voluntaris a Lleida

El Banc dels Aliments organitzarà la recollida els dies 25 i 26 de novembre || Cobrirà la baixada de reserves durant l’hivern

Imatge d’arxiu d’una recollida d’aliments el maig passat.

Imatge d’arxiu d’una recollida d’aliments el maig passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La vuitena edició del Gran Recapte ja està en marxa i el Banc dels Aliments de Lleida fa una crida per captar els 1.500 voluntaris que seran necessaris per atendre tots els punts de recollida en botigues que s’establiran a la província els dies 25 i 26 de novembre. La campanya, sota el nom Necessitem la teva màgia, es va presentar ahir a Barcelona i tindrà com a imatge el Mago Pop, Antonio Díaz. A més de sensibilitzar i conscienciar la societat per ajudar davant la situació actual de pobresa i precarietat, aquesta nova campanya pretén recollir aliments de llarga durada, com per exemple oli, conserves i llet.

Així ho va explicar ahir el director tècnic del Banc dels Aliments de Lleida, Oriol Berenguer, que va assenyalar que les reserves estan cobertes actualment gràcies al repartiment dels fons de la Unió Europea, però que començaran a escassejar el mes de desembre. El Gran Recapte servirà per pal·liar les necessitats durant els mesos d’hivern, des de mitjans de desembre fins a principis de març, un període molt dur per a les famílies amb pocs recursos. Segons Berenguer, 28.800 lleidatans van una vegada cada tres mesos al repartiment d’aliments, una xifra lleugerament inferior a la de l’any passat, però encara alarmant. Els voluntaris ja poden incriure-s’hi a través de la pàgina web de l’entitat (www.bancalimentslleida.cat).

tracking