SEGRE

TECNOLOGIA ESDEVENIMENT

Lleida, al 'top' del videojoc

L’empresa lleidatana Game Troopers, al Barcelona Games World, l’esdeveniment més gran del sector a l’Estat || Amb el seu últim producte de realitat virtual i a la recerca d’inversors per a un nou projecte

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gegants del món dels videojocs com Microsoft Xbox, Nintendo o Sony es donen cita des d’ahir i fins diumenge al Barcelona Games World, el principal esdeveniment del sector que se celebra a l’Estat. I juntament amb ells, Lleida, ja que també és present en aquesta fira, que fins l’any passat tenia la seu a Madrid, l’empresa lleidatana Game Troopers.

Fins ara han tret al mercat una vintena de videojocs que han aconseguit més de 20 milions de descàrregues, però es presenten a Barcelona amb el seu nou producte, de realitat virtual, que veurà la llum el proper mes de novembre. Es tracta d’un joc d’acció en el qual la firma treballa amb la també lleidatana Starloop Studios i que està ambientat en un futur de ciència-ficció anomenat

La firma de Lleida ja ha tret al mercat vint jocs que han aconseguit vint milions de descàrregues

Overkill

VR. “A més de presentar-lo, a la fira hi som per buscar inversors i socis per a un nou projecte, també sobre realitat virtual”, va explicar ahir a aquest diari Jesús Bosch, director general de Game Troopers i de Starloop Studios. “Tenim reunions i les expectatives són bones, però no s’ha de parlar abans d’hora”, va afirmar.

A banda d’acollir la presentació de les últimes novetats, l’esdeveniment, que es du a terme al recinte de la plaça Espanya de Fira de Barcelona, compta amb la presència dels creadors de Tekken o Final Fantasy i els visitants podran disfrutar, a partir d’avui (la jornada d’ahir es va dedicar bàsicament als negocis dels 150 expositors presents), de diferents jocs abans que surtin al mercat.

Comptaran per fer-ho amb un miler de terminals instal·lats al recinte. Els responsables de la fira pretenen que serveixi com a plataforma per a la internacionalització dels videojocs fets a Catalunya i Espanya, a més de convertir-se en una referència al sector.

tracking