SEGRE

PUBLICACIONS NOVETATS

Diumenges de bona 'Lectura'

SEGRE redissenya el seu suplement dominical, que canvia de format i s’imprimirà en paper setinat a tot color || Incorpora noves seccions i col·laboradors i augmenta el nombre de pàgines

Imatge del primer número del renovat suplement ‘Lectura’.

Imatge del primer número del renovat suplement ‘Lectura’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els diumenges toca lectura. Un dels pocs luxes a prova de crisi és esmorzar o prendre l’aperitiu llegint la premsa sense les presses dels dies feiners. Des de fa 25 anys, SEGRE ofereix un suplement dominical independent del diari per disfrutar d’aquesta lectura pausada de reportatges i entrevistes. D’aquí el nom del dominical, Lectura. Aquest diumenge el suplement acudirà puntualment a la cita amb els lectors, però completament transformat. La cap de l’àrea de disseny de SEGRE, Anna Barcala, ha renovat la imatge de la revista donant-li un toc elegant però molt actual en el qual també s’ha cuidat que la tipografia i els interlineats facilitessin la lectura dels textos. A més, amb un nou format de 195x265 mm a tot color i en paper setinat, el nou suplement de SEGRE, que passa de 32 a 48 pàgines, resulta més còmode de llegir.

La periodista Anna Sàez coordina un equip de redactors format per Lorena Metaute i Jaume Barrull al qual se sumen col·laboradors com Vidal Vidal, Andreu Loncà, Llorenç Capdevila, Eduard Roure, Susanna Barquín, Xavi Menós, Marc Lorés, Xavier Ayala i Joan Teixidó; a banda dels il·lustradors Clara Cerviño i Àngel Falip, que ja formaven part del projecte anterior. Amb el redisseny de la revista, s’incorporen noves firmes i noves seccions a la publicació (vegeu el desglossament).

Aquest primer número inclou les col·laboracions de Salvador Giné, que ens introduirà en els misteris que s’amaguen sota la terra del Montsec a la central de Canelles; de Toni Prim, que commemora els 70 anys del biquini amb una visita al Salon International de la Lingerie de Lió, i de Llorenç Melgosa, que posa rostre a la Ruta de la Seda amb una mirada molt personal. A més, la publicació d’una entrevista a dos bandes amb l’escriptor Josep Vallverdú i el geògraf Ignasi Aldomà, que proven de posar límits al difús concepte de Ponent.

També descobrirem la filosofia de l’associació Slow Shop Lleida i sabrem qui són els tres lleidatans més influents a les xarxes socials. Diumenge, més lectura a Lectura.

Nou concurs per trobar el poble més bonic de Lleida Lectura dedicarà vuit pàgines setmanals a buscar el poble més bonic de Lleida. Lo meu poble és un nou col·leccionable en el qual els lectors podran proposar i votar aquells racons de la geografia lleidatana que més els agradin a través de www.segre.com/lomeupoble o emplenant un formulari que es publicarà setmanalment a SEGRE. A més, es poden aportar imatges i vídeos amb l’etiqueta #Segrepoble a les xarxes socials del diari. El periodista Jordi Guardiola és l’autor dels textos i les fotografies d’aquest nou col·leccionable. A més, se sortejaran premis espectaculars entre els votants.

tracking