SEGRE

INFANTESA ALIMENTACIÓ

El programa Nereu d’hàbits saludables s’amplia i ja arriba a 28 localitats

Un dels tallers a infermeres del programa Nereu.

Un dels tallers a infermeres del programa Nereu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació lleidatana Nereu ha posat en marxa una nova edició del seu programa per fomentar hàbits d’activitat física i alimentació saludable entre els menors i les seues famílies. I ho ha fet ampliant el seu radi d’acció, ja que aquest any s’hi ha sumat Rosselló i ja són vint-i-vuit les localitats de les comarques lleidatanes a les quals està implantada la iniciativa, basada en l’exercici i en una alimentació sana.

A més, el personal sanitari que forma part del programa també ha rebut formació per portar a terme l’assessorament a pares i mares. L’objectiu és que puguin organitzar amb les famílies tallers molt més pràctics i atractius per aconseguir que el canvi en els hàbits de vida sigui molt més efectiu.

El programa lleidatà Nereu ajuda cada any uns 1.500 alumnes de la província de Lleida a prevenir i combatre l’obesitat i el sedentarisme infantil mitjançant la prescripció d’exercici físic i una dieta saludable, però es calcula que els seus efectes influeixen en unes 10.000 persones.

D’altra banda, val a dir que dóna resultats, ja que està comprovat que aproximadament el 80 per cent dels menors participants continua practicant esport cinc anys després d’haver compartit aquesta iniciativa, que va nàixer a Inefc Lleida.

tracking