SEGRE

SALUT ENTITATS

Més atenció per als malalts de càncer

L’AECC de Lleida, que celebra aquest diumenge una nova edició de la seua caminada, ha entregat prestacions aquest any a 24 persones per a medicació, pròtesis o trasllats

Un moment de la presentació de la nova edició de la caminada, ahir, a la seu de l’AECC de Lleida.

Un moment de la presentació de la nova edició de la caminada, ahir, a la seu de l’AECC de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les peticions d’ajut econòmic dels malalts de càncer no deixen de créixer. Així ho ha comprovat l’associació AECC Catalunya contra el Càncer de Lleida, que en el que va d’any ha entregat 24 prestacions a pacients, la qual cosa representa gairebé el doble de totes les concedides durant el 2015. “La crisi hi té molt a veure, però també que és un servei cada vegada més conegut”, va explicar Eva Figuera, gerent de l’entitat. Aquestes ajudes estan destinades fonamentalment a costejar pròtesis, perruques, medicació o trasllats que no cobreix la sanitat pública.

Aquest és un dels molts serveis que ofereix l’associació a les comarques lleidatanes, on també compta amb atenció psicològica, fisioteràpia en onze piscines, tallers de marxa nòrdica, cures estètiques, ioga o alimentació, entre altres.

Així ho van donar a conèixer ahir en la presentació de la quarta edició de la caminada contra el càncer de mama, que se celebrarà aquest diumenge dia 16 a Lleida ciutat, la Seu d’Urgell, Vielha, el Pont de Suert i Cervera. A la capital s’esperen més de 2.000 participants i l’objectiu és normalitzar la malaltia i recaptar fons per poder finançar els serveis que ofereixen.

tracking