SEGRE

fires

Expositors de De Nuvis oferiran descomptes de fins el 50%

El saló se celebra del 4 al 6 de novembre

Una edició anterior de la fira De Nuvis.

Expositors de De Nuvis oferiran descomptes de fins el 50%Fira de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una quarantena dels expositors presents a la 18a edició de la fira De Nuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions), que tindrà lloc del 4 al 6 de novembre al Pavelló 4 de la Fira de Lleida, sortejaran o faran descomptes en serveis i productes entre els visitants del saló. El certamen ofereix durant tres dies l’oportunitat de poder contractar tots els serveis necessaris per celebrar un casament o per muntar un esdeveniment.

Els organitzadors del certamen destaquen que “a De Nuvis el visitant podrà trobar un ampli ventall d’opcions per organitzar un esdeveniment a mida, adaptat a tots els estils i pressupostos i amb un important estalvi de temps i diners”.

Entre els premis que oferiran els expositors hi haurà nits d’hotel, un sorteig d’un val de 200 euros per fer unes aliances, 10 arranjaments de cotxe i un ram de núvia, dos sopars romàntics, un dinar o sopar per a dues persones, un servei de wedding planner valorat en 1.300 euros, dos packs de lletres decoratives, un descompte del 50% en el vídeo de casament, una escapada romàntica valorada en 265 euros, un menú degustació, un sopar amb espectacle, una decoració professional amb globus valorada en 300 euros, una sessió de fotos precasament i una caixa de fotos valorada en 350 euros, un xec de 200 per gastar en joies i un viatge per a dues persones a la Riviera Maya o un creuer per la Mediterrània.

De Nuvis aplegarà una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit.

L’horari del saló anirà de 17 a 20.30 h (divendres) i de 10.30 a 20.30 h (dissabte i diumenge). El preu de l’entrada al certamen és de 4 euros. Qui s’inscrigui a la pàgina web denuvis.com podrà disposar d’una invitació bescanviable per una entrada.

tracking